Informatie FNV + Belastingservice

Informatie FNV + Belastingservice

08 feb 2019 - nb

Informatie FNV + Belastingservice

FNV Zuidwest Drenthe – Noordwest Overijssel is actief in de gemeenten Steenwijkerland, Meppel, De Wolden en Westerveld. Het FNV lokale netwerk organiseert diverse activiteiten voor leden in het gebied. Behalve thema-avonden over uiteenlopende onderwerpen worden in de FNV locatie Heinsiusstraat 121 te Meppel het spreekuur werk en inkomen,
de belastingservice en inloopochtenden voor leden georganiseerd.

Spreekuur werk en inkomen
Het spreekuur werk en inkomen vindt elke 1 en 3e woensdag van de maand  2019 van 19:30 tot 20:30 uur plaats. Gecertificeerde deskundigen houden door het hele land heen spreekuren voor leden en potentiële leden met vragen over werk en inkomen. Zij geven advies en informatie bij arbeid, ontslag, uitkering, pensioen enz. Zij beperken zich tot de eerstelijns dienstverlening. Zodra er geprocedeerd moet worden etc. dragen zij de kwestie/vraag over aan gespecialiseerde juristen. Tijdens de spreekuren in Meppel is tevens een  kaderlid van de belastingservice aanwezig. Vragen over werk, inkomen of belasting: wij helpen u om samen een oplossing te bedenken en hel[pen u graag!

Belastingservice FNV
Vanaf 1 februari 2019 kunt u voor hulp bij het invullen van de belastingaangifte weer een afspraak maken via www.afspraakmakenfnv.nl. U kunt ook een afspraak inplannen via telefoonnummer 088-368 0368 (maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur) of vanaf 18 februari (maandag t/m vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur) contact opnemen met de coördinator van de belastingwerkgroep via 06-10306577.

Inloopochtenden
Benieuwd wat de FNV  voor u kan betekenen? Kom dan naar de inloopochtenden. Kaderleden van het lokale netwerk informeren u over de activiteiten en maken u wegwijs in de vakbond. De koffie staat klaar. De inloopochtenden worden elke maand op de 2e en 4e donderdagmorgen van 10.00 tot 14.00 uur gehouden in het FNV gebouw Heinsiusstraat 121 Meppel.

Bereikbaarheid
De FNV locatie beschikt over gratis parkeergelegenheid, maar is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem vanaf station Meppel Qbuzz lijn 20 / 32 of Syntus 40 / 79 en stap na 3 minuten uit. U bent dan na 3 minuten lopen bij onze spreekuurlocatie.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

JA Blokzijl schreef op 27-02-2019

Goedendag, Ik heb al een afspraak gemaakt met de service, prima. Ik heb nog 2 vragen: -Heeft u een lijst met gegevens en formulieren die hierbij nodig zijn? Ik heb in 2018 een huis verkocht en gekocht. -de aangifte van mijn vrouw wordt in een keer meegenomen, heb ik dan ook haar machtigingscode nodig? zie uw antwoord graag tegemoet.