Ook bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Bijeenkomst Sociale Verzekeringswetten ...

15 april 2019
Goed bezochte informatieavond over de Sociale Verzekeringswetten Afgelopen donderdagavond (11 april) heeft de heer Jan H. Labots opnieuw een lezing gegeven in het buurthuis De Brug te Bellingwolde. De avond is georganiseerd door Lokaal FNV Oost Groningen in samenwerking met Lokaal FNV Zuid Oost Groningen. ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Wat Gaan We Doen?

17 maart 2019
Dit jaar gaat Lokaal FNV Zuid-Oost Groningen voor het eerst inloopspreekuren organiseren.
De inloopspreekuren worden gehouden op de eerste donderdag van de maand met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus en de feestmaanden december en januari.
U kunt terecht bij deze inloopspreekuren ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Nieuwsbrief Lokaal FNV februari ...

14 februari 2019
Beste leden, Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2019. Allereerst willen wij u graag heel veel geluk en een goede gezondheid wensen voor 2019! Ons bestuur heeft de tweede helft van 2018 veel pech beleefd doordat een tweetal bestuursleden ziek zijn geworden en in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. ...
Lees dit bericht