Nieuwsbrief Lokaal FNV februari 2019

Nieuwsbrief Lokaal FNV februari 2019

14 feb 2019 - bestuur

Nieuwsbrief Lokaal FNV februari 2019

Beste leden,

Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2019. Allereerst willen wij u graag heel veel geluk en een goede gezondheid wensen voor 2019! Ons bestuur heeft de tweede helft van 2018 veel pech beleefd doordat een tweetal bestuursleden ziek zijn geworden en in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. Twee andere bestuursleden werden geconfronteerd met een ongeval, allen moesten langere tijd revalideren. Allemaal kommer en kwel dus en dit heeft de werkzaamheden van ons bestuur danig op een zacht pitje gezet. Hierdoor heeft u onze nieuwsbrief, die voor het einde van 2018 gepland stond, moeten missen. Wij hopen dus van harte dat ook ons bestuur in 2019 een gelukkiger jaar tegemoet gaat.

Verder kunt u in deze nieuwsbrief lezen over de jubilarissen huldiging dit jaar, toekomstige activiteiten, pensioenbijeenkomsten, over werk en inkomen en overige mededelingen, zoals:

Mocht u ons bestuur willen versterken of in één van de werkgroepen willen deelnemen, dan kan dat! Wij hebben dringend behoefte aan versterking. Ons bestuur mag 11 leden hebben, maar er zijn momenteel maar 6 bestuursleden. De werkgroepen bestaan uit ongeveer 4 of 5 personen en dat kunnen ook leden zijn die geen bestuurslid zijn. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met secretaris.fnvlokaal@gmail.com

De gehele nieuwsbrief leest u door hier te klikken.

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht