Uitnodiging algemene ledenvergadering

Uitnodiging algemene ledenvergadering

26 okt 2017 - webredactie

Uitnodiging algemene ledenvergadering

Lokaal FNV Westelijke Mijnstreek houdt op dinsdag 31 oktober een algemene ledenvergadering.

Deze vergadering vindt plaats in het buurtcentrum Limbrichterveld, Eisenhowerstraat, 724, 6135BN, Sittard. De vergadering begint om 19:00 uur.

Het thema van de vergadering is:

Flexibilisering van de arbeidsmarkt

Tijdens de vergadering kiezen we 3 nieuwe leden voor het bestuur. Omdat er voor de 3 vacatures zich ook 3 kandidaten hebben aangemeld zijn er geen verkiezingen nodig. De kandidaten zijn: Marcel Hissel, Huub Lochs en Diny Schurkens.

Ook zal aan de leden formeel toestemming worden gevraagd om de leden die in de gemeente Schinnen wonen vanaf 1 januari 2018 niet meer in te delen bij het lokale netwerk FNV Westelijke Mijnstreek, maar bij het lokale netwerk FNV Parkstad. We streven er bij de FNV naar om de grenzen van de lokale netwerken zoveel mogelijk te laten samenvallen met de gemeentelijke grenzen. Dit naar aanleiding van het opgaan van de gemeente Schinnen in de nieuwe gemeente Beekdaelen vanaf 2019. Op deze manier is het voor de lokale netwerken makkelijker om de leden die in de gemeente Schinnen wonen vanaf 1 januari 2018 in te delen bij het FNV netwerk Parkstad.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht