Uitnodiging groot FNV verkiezingsdebat

Uitnodiging  groot FNV verkiezingsdebat

08 mrt 2019 - Twan van de Weijgrt

Uitnodiging groot FNV verkiezingsdebat

WOENSDAG 13 MAART

GROOT FNV VERKIEZINGSDEBAT

CHASSE THEATER BREDA

Claudius Prinsenlaan, 4811 DJ, BREDA

Zaal open 19.00 uur. Start van het debat 19.30 uur

 

Wij pakken het anders aan, niet de kandidaten gaan met elkaar in debat, maar U/jij gaat in debat met hun.

De Provinciale staten kiezen de 1e kamer en hoe kunnen wij er voor zorgen dat het kabinet Rutte III daar zijn meerderheid verliest!!!

Wij zullen het hebben over: Vast werk en bestaanszekerheid, de AOW op 66 en is de koopkracht echt gestegen in 2019 of draaien ze ons een rad voor de ogen?

Wat gaat de Provincie doen om armoede te bestrijden en om te komen tot een actief arbeidsmarktbeleid voor mensen die kort of langdurig in de bijstand zitten?

Van het gas af!!! Wie gaat dat betalen? De Provincie heeft miljoenen verdient aan de verkoop van aandelen in het energiebedrijf, komt er een fonds voor de financieel gevolgen van de energietransitie voor de Brabantse huishoudens?

Deze en andere sociaal-economische onderwerpen zijn belangrijk om bestaanszekerheid, vast werk, betaalbare woonlasten, een veilige woonomgeving, gezonder leven en een samenleving die solidair is met de sociaal zwakkeren een kans te geven.

Het is aan U/jij, de kiezer om op 20 maart het verschil te maken tussen een harde op de rijken georiënteerde samenleving van het huidige kabinet Rutte III, of een samenleving die solidariteit, kansen voor iedereen en een eerlijk verdeling van de welvaart als uitgangspunt heeft.

Laat je stem horen en zeker niet verloren gaan

KOM 13 maart naar het Chassé Theater Breda

De samenwerkende regionale netwerken van de FNV nodigen U uit …..en breng gerust uw familie, vrienden en bekenden mee (ook als zij geen lid zijn).

Voor een sociaal en solidair Brabant en Nederland

De Regionaal Samenwerkende Netwerken in West-Brabant

(FNV netwerk Dongemond, FNV netwerk Baronie van Breda, FNV netwerk Grensstreek – Leistroom, FNV netwerk West-Brabant en FNV Senioren Zuid - West)

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

Ad van Beijsterveldt schreef op 11-03-2019

Wij komen graag. Ik ben lid van de FNV. Ik wil met twee personen komen. Moet ik me aanmelden? Groet, Af