Vind de FNV in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Zichtbaar, dichtbij en toegangelijk voor leden en kaderleden. Voor ontmoetingen, vergaderingen, spreekuren. Maar ook voor belastingadvies, (net)werken, opleiden en nog meer activiteiten te ontwikkelen. Voor al deze zaken kun je terecht bij lokaal FNV.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Speciaal voor de Senioren in Noord ...

12 maart 2019
Vanaf 12 maart staart de Senioren Afdeling Noord Limburg een inloopspreekuur voor haar leden. Wij doen dit op iedere 2 de en 4 de dinsdag van de maand De locatie is het FNV Vakbondshoës in Venlo. Koninginnenplein 2, schuin tegenover het treinstation. Op welke tijdstippen: van 13:30 tot 15:30 ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Serwis Podatkowy FNV

6 maart 2019
Mieszkasz w Limburgii, przeczytaj! Jesteś członkiem związków zawodowych możesz skorzystać z pomocy Servisu Podatkowego FNV. 
Pomoc bezpłatna tylko dla członków FNV!
Wypełnianie deklaracji podatkowych dla emigrantów zarobkowych z Europy Środkowej i Wschodniej (sektor agrarny).
Region: ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Belasting Invullen

2 februari 2019
Beste mensen, Het weer bijna zover! De meesten van jullie zullen al een bericht hebben gekregen van de belastingdienst dat jij je inkomstenopgave moet inleveren. Zoals ook in voorgaande jaren,helpen wij jullie daar graag mee. Wij hebben een groot aantal goed opgeleide en gecertificeerde consulenten ...
Lees dit bericht