Vechtdal

Wat doen we voor je

over lokaal fnv

sluit je aan

altijd in de buurt

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Ook bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Bestuurs vegadering

20 juli 2017
Op Donderdag 10 augustus 2017 vergadert het bestuur van lokaalfnvvechtdal van 19.30 tot 22.00 uur in de carrousel te Ommen Eerlijk stoppen met werken Eind januari presenteerde de FNV de oplossing voor de AOW-problemen in de vorm van een 11-puntenplan voor eerlijk stoppen met werken. De kern daarvan is: Bevries ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Wajong thema bijeenkomst

20 juli 2017
Op 24 Oktober 2017 zal er in de Carrousel van Reeuwijkstraat 5 te Ommen door lokaalfnvvechtdal een thema bijeenkomst gehouden worden over de Wajong. Leden en belangstellenden die geïnteresseerd zijn in deze thema bijeenkomst zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom de avond begint om 19.30 uur. Graag van ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Bestuursvergadering 11 mei

14 april 2017
Op Donderdag 11 mei is er een bestuursvergadering van lokaalfnvvechtdal in de Carrousel te Ommen. De vergadering begint om 19.30 uur Belangstellenden zijn van harte welkom om te kijken of een bestuursfunctie iets voor U zou kunnen zijn.  
Lees dit bericht