Vechtdal

Wat doen we voor je

over lokaal fnv

sluit je aan

altijd in de buurt

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Info avond met de notaris

11 april 2018
Lokaal FNV Vechtdal Organiseert: “Een Avond Met De Notaris” Het wordt allemaal steeds ingewikkelder. Het opmaken van een levenstestament (met daarin een machtiging voor de uw partner en/of kinderen en/of andere familieleden voor het geval u ziek wordt), schenkingen aan kinderen, testamenten, uitsluiten van de koude kant, belastingbesparing, goede doelen, familieleningen en noem maar op.
Daarom is Lokaal FNV Vechtdal ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Bestuurs vegadering

20 juli 2017
Op Donderdag 10 augustus 2017 vergadert het bestuur van lokaalfnvvechtdal van 19.30 tot 22.00 uur in de carrousel te Ommen Eerlijk stoppen met werken Eind januari presenteerde de FNV de oplossing voor de AOW-problemen in de vorm van een 11-puntenplan voor eerlijk stoppen met werken. De kern daarvan ...
Lees dit bericht