Geslaagde jubileumvieringen in de regio 's Hertogenbosch

Geslaagde jubileumvieringen in de regio 's Hertogenbosch

01 dec 2016 - Werkgroep Jubilarissen

Geslaagde jubileumvieringen in de regio 's Hertogenbosch

Lokaal FNV 's Hertogenbosch heeft in de maanden oktober en november van 2016, verdeeld over 5 avonden, de jubilarissen gehuldigd die 25-40-50-60-70 jaar lid waren van hun vakbond.

De jubilarissen met partners werden op deze avonden vanaf 17.30 uur ontvangen in ontmoetingscentrum De Huif te Sint-Michielsgestel. Nadat alle jubilarissen binnen waren, werden ze verwelkomd met een korte toespraak door de district bestuurder.

Vervolgens werden alle gasten uitgenodigd voor een buffet.

Na dit overheerlijke buffet werden de jubilarissen met de partners één voor één gehuldigd. Tijdens het opspelden van de bijbehorende insigne werd er een foto gemaakt, welke dezelfde avond nog aan de jubilaris werd overhandigd. De partner van de jubilaris kreeg hierbij een mooie bos bloemen.

Per jubileumjaar werd er door de bestuurder de heer Paul van Golde iets verteld over het jaar waarin de jubilarissen lid waren geworden. Zo kwamen er leuke herinneringen naar boven.

Nadat bij alle jubilarissen hun insigne was opgespeld, was er nog alle tijd om bij te praten en het glas te heffen op een zeer geslaagde avond.

De avond werd begeleid door live muziek.

Gezien de zeer goede reacties van de jubilarissen, die verrast waren hoe de avond was verlopen, kunnen we terugkijken op geslaagde jubileumvieringen.

Wij danken dan ook: het personeel van ontmoetingscentrum De Huif voor hun gastvrije ontvangst, cateringbedrijf De Reiger voor het heerlijke buffet, band Duo Spelt voor de geweldige muziek, fotograaf Ron Eskens voor de prachtige en snelle foto's en bloemisterij Leo Sleutjes voor de mooie bloemen.

 

Werkgroep "Jubilarissen" van Lokaal FNV 's-Hertogenbosch

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht