Belastinginvuller bij de belastingservice van de FNV in Alphen aan den Rijn

Belastinginvuller bij de belastingservice van de FNV

Vind je het leuk om de belastingaangifte en toeslagaanvragen in te vullen en daar anderen bij te helpen? Kun je goed uitleggen? Word dan invuller! Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Wel moet je overweg kunnen met een computer, want het invullen gebeurt digitaal.

Je werkt in het voorjaar samen met collega-invullers op centrale locaties in je omgeving, waar leden die hulp nodig hebben naartoe komen. Je laat je inroosteren op momenten dat het jou uitkomt. Wel verwachten we dat je minimaal 5 dagdelen per invulseizoen beschikbaar bent.

Je krijgt een gedegen opleiding in het najaar en in januari, meestal in de avonduren. We gaan ervan uit dat je zelf een computer/laptop hebt om te kunnen ‘oefenen’.

Aanmelden

Ben je FNV-lid en heb je interesse? Meld je dan aan via ons contactformulier.  Je kunt ook bellen met 020 5816300. 

Deel deze vacature

Reageer op deze vacature

Reageer op deze vacature

Meer Vacatures Overzicht

Bestuursleden gezocht!

Bestuursleden gezocht!

Bestuursleden gezocht!
Wij zijn op zoek naar versterking van ons bestuur van het lokale netwerk Midden Rijnland: komt u ons helpen? Het lokale netwerk Midden Rijnland Sinds de samensmelting van de verschillende bonden binnen de FNV tot de grote landelijke FNV is vier jaar geleden, in 2016, het lokale netwerk Midden Rijnland ...
Bekijk deze vacature
Vakbondsconsulent 1e lijn

Vakbondsconsulent 1e lijn

Vakbondsconsulent 1e lijn
De Vakbondsconsulent 1e lijn verleent de eerste opvang bij (juridische) vragen van individuele leden van de FNV op de eigen werkvloer. Het gaat in dit geval specifiek om vragen over rechtspositie, arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. Doel van de functie Als 'bekend gezicht en aanspreekpunt binnen ...
Bekijk deze vacature