Joop Leliveld 50 jaar kaderlid

Joop Leliveld 50 jaar kaderlid

07 sep 2020 - Milja van Riel

Joop Leliveld 50 jaar kaderlid

Op 7 september 2020 is ons bestuurslid Joop Leliveld door het bestuur van Lokaal FNV Midden Rijnland in de bloemetjes gezet. Hij is 60 jaar lid van de vakbond en maar liefst 50 jaar hiervan actief kaderlid. Joop is als kaderlid begonnen bij de Bouwbond. Na een aantal jaren penningmeester te zijn geweest, is hij daarna bestuurslid geworden. Tot op de dag van vandaag is hij bestuurslid, nu niet meer bij de Bouwbond maar bij het Lokale netwerk Midden Rijnland.

Ook buiten de vakbond is hij actief, onder meer als bestuurslid bij de "Club 50+ Noorden". Verder organiseert hij met vele vrijwilligers activiteiten in het Clubgebouw "de Rietzanger" in Noorden. Ook zet hij zich in voor mensen met een beperking, zodat zij samen met een begeleider met een fietstocht mee kunnen.

Op de foto overhandigt Gerard Michies aan Joop Leliveld een grote bos bloemen in het wijkcentrum De Oude Wereld. Daarna is met het gehele bestuur met inachtneming van de Corona-maatregelen genoten van een kopje koffie met gebak. 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht