wat doen we voor je

over lokaal fnv

sluit je aan

altijd in de buurt

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

FNV SENIOREN MIDDEN-LIMBURG

17 november 2017
FNV SENIOREN MIDDEN-LIMBURG heeft er 3 zeer geslaagde themamiddagen opzitten. Wij danken Rob en Karin van het brandweer veiligheidsteam, die op alle 3 de middagen aanwezig zijn geweest en de beide andere brandweermensen die op oproepbasis aanwezig zijn geweest voor hun inzet en zeer duidelijke uitleg inzake de brandveiligheid in en om huis, alsmede de demonstraties met rook en koolmonoxide melders al dan niet ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Geeft het UWV geen toestemming ...

14 november 2017
Geeft het UWV geen toestemming voor kaderwerk? Meld het! Diverse Kaderleden met een WW-uitkering blijken geen toestemming te krijgen van het UWV om vrijwilligerswerk uit te voeren bij de FNV. Dit is een gevolg van de Regeling vrijwilligerswerk.
De FNV vindt dit een aantasting van het recht om actief te worden bij een vereniging. Wij bestrijden dit daarom via de rechter en de politiek.
We roepen bestuurders ...
Lees dit bericht