Belastinginvuller

Belastingservice FNV

Belastinginvuller
Vind je het leuk om de belastingaangifte en toeslagaanvragen in te vullen en daar anderen bij te helpen? Kun je goed uitleggen? Word dan invuller! Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Wel moet je overweg kunnen met een computer, want het invullen gebeurt digitaal.

Je werkt in het voorjaar samen met collega-invullers op centrale locaties in je omgeving, waar leden die hulp nodig hebben naartoe komen. Je laat je inroosteren op momenten dat het jou uitkomt. Wel verwachten we dat je minimaal 5 dagdelen per invulseizoen beschikbaar bent.

Je krijgt een gedegen opleiding in het najaar en in januari, meestal in de avonduren. We gaan ervan uit dat je zelf een computer/laptop hebt om te kunnen ‘oefenen’.

Aanmelden

Ben je FNV-lid en heb je interesse?Meld je dan aan via ons contactformulier.  Je kunt ook bellen met 020 5816300. 

 

Deel deze vacature

Reageer op deze vacature

Reageer op deze vacature

Meer Vacatures Overzicht

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

consulent ledenservice
Vind je het leuk om dingen uit te zoeken en kun je goed met mensen overweg? Dan is misschien FNV Consulent wel iets voor jou? Je ontvangt van de FNV een gedegen training en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen op het terrein van arbeidsrecht en wetgeving.
Bekijk deze vacature
Lokale lobbyisten

Lokale lobbyisten

Lokaal FNV
Mensen die gemakkelijk op de gemeentelijke autoriteiten kunnen afstappen en die met behoud van relatie kunnen onderhandelen en lobbyen. Lokaa FNV zoekt mensen die initiatiefrijk en flexibel zijn, met anderen kunnen samenwerken en planmatig en doelgericht kunnen handelen. Mensen die, naast hun werk, ...
Bekijk deze vacature