Telefonisch spreekuur

Telefonisch spreekuur

02 apr 2020 - Nelianne Jansen

Telefonisch spreekuur

Door corona zijn alle vakbondshuizen en spreekuurlocaties dicht tot 1 juni. Tot die tijd kan je met jouw vragen over je werk en inkomen terecht bij ons telefonisch spreekuur. Onze deskundige en FNV-gecertificeerde vakbondsvrijwilligers geven je onafhankelijk advies. Is er bemiddeling of een juridische procedure nodig? Dan verwijzen zij jou door naar de juiste mensen binnen de FNV.

Er worden geen spreekuren gehouden op de volgende dagen: Goede Vrijdag (10 april), 2e Paasdag (13 april), Koningsdag (27 april), Dag van de Arbeid (1 mei), Hemelvaart (21 mei) en Pinksteren (1 juni)

Telefonisch spreekuur Werk & Inkomen

Om onze leden zoveel mogelijk te helpen, is er ook het telefonisch spreekuur Werk & Inkomen. Via onze afsprakenplanner maak je op een simpele manier een afspraak en wordt je op die datum en tijdstip door onze gecertificeerde vakbondsvrijwilliger teruggebeld. Je krijgt na het inplannen een bevestiging van de gemaakte afspraak. Het is ook mogelijk om tijdens openingstijden van ons Contactcenter (088-3680369) een afspraak te maken. In verband met de vele vragen die wij op dit moment krijgen, kan de wachttijd bij ons Contactcentrum echter langer zijn, dan gebruikelijk is.

Inloopspreekuur of spreekuur op afspraak

Let op: In verband met de verspreiding van het coronavirus zijn alle vakbondshuizen en onze spreekuurlocaties tot 1 juni gesloten. Maak gebruik van ons telefonisch spreekuur Werk& Inkomen en onze gecertificeerde vakbondsvrijwilliger belt jou terug op de afgesproken dag en tijd.

Spreekuur Grensarbeid

Woon jij in Nederland, maar werk jij over de grens? En heb je een vraag over jouw situatie? Helaas gaan ook deze spreekuren op locatie niet door. Het is nu wel mogelijk om jouw vraag via mail rechtstreeks aan deskundigen te stellen. Mail jouw vraag naar grensarbeidvragen@vereniging.fnv.nl

Locaties

Na de coronacrisis kan je eenvoudig online een afspraak maken of kom je langs zonder afspraak te maken bij een inloopspreekuur bij jou in de buurt. 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht