Huub Esten Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Huub Esten Ridder in de Orde van Oranje Nassau

24 apr 2020 - Nelianne Jansen

Huub Esten Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Vanochtend heeft “onze” Huub tijdens Lintjesdag 2020 een Ridderorde ontvangen! Huub is vanochtend door burgemeester Annemarie Penn-te Strake gebeld. De versierselen die horen bij deze prachtige orde ontvangt Huub later zodra dit kan. Het was uiteraard een grote verrassing voor Huub, hij was heel erg blij verrast.

undefined

De burgemeester belde vanuit een daarvoor mooi ingerichte ruimte. Op het plein voor de woning van Huub waren namens Lokaal FNV en FNV Senioren Maastricht-Heuvelland Steven Schneemann en Rob Jansen aanwezig met een prachtig boeket bloemen namens Lokaal en Senioren. Ook de vier broers van Huub waren van de partij mét FNV-banners. En natuurlijk Lea, de vrouw van Huub en zijn kinderen.

Zodra het fysiek weer kan, wordt de Koninklijke onderscheiding door de burgemeester aan Huub overhandigd. Een feestelijke FNV-bijeenkomst volgt te zijner tijd. De felicitaties stromen toe, ook veel van de FNV, uit diverse geledingen. Huub is natuurlijk heel gelukkig met deze orde, een erkenning voor alle het goede werk dat hij de afgelopen 50 jaar heeft gedaan!

Chapeau!

 

 undefined

undefined

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht