Succesvolle bijeenkomsten gebruik Social Media

Succesvolle bijeenkomsten gebruik Social Media

29 mrt 2019 - Nelianne Jansen

Succesvolle bijeenkomsten gebruik Social Media

FNV Senioren Maastricht-Heuvelland heeft op donderdagmorgen 21 maart en 28 maart twee succesvolle bijeenkomsten georganiseerd over het gebruik van social media.

Het gebruik van sociale media is een van de thema’s waar senioren begin dit jaar om hebben gevraagd. Daarom dit jaar o.a. bijeenkomsten over het gebruik van smartphone, tablet en sociale media. Veel senioren hebben een smartphone en/of tablet, maar kunnen er niet goed mee overweg. Anderen hebben er geen, maar overwegen juist om een smartphone of tablet te kopen. Wat zou het mooi zijn als steeds meer senioren digitaal zijn aangesloten. Dan kunt u meer informatie lezen (o.a. de FNV-site), gemakkelijker communiceren met de (klein)kinderen, noem maar op. Ook contact met de overheid loopt vaak digitaal.

De twee bijeenkomsten waar door een bestuurslid van Computer Club Houthem (CCH) in een korte inleiding werd uitgelegd: wat kun je met een smartphone of tablet, hoe werken ze en hoe gaan wij hier praktisch mee om? Het gebruik van deze media werd uitgelegd en er werd ingegaan op vragen aan de hand van smartphone en tablet. Het ging hierbij om informele bijeenkomstenin het kader van ons nieuwe FNVKafee in het Vakbondshuis. Al met al kunnen wij deze bijeenkomsten als zeer geslaagd bestempelen. Gezien de grote belangstelling (per bijeenkomst ruim 20 leden!) wordt door ons overwogen om ook nog in het najaar dergelijke bijeenkomsten te organiseren!

undefined

undefined

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht