Huldiging jubilarissen

Huldiging jubilarissen

07 okt 2020 - Webredactie Maasland

Huldiging jubilarissen

Net als voorgaande jaren had Lokaal FNV Maasland weer een groot aantal jubilarissen. Echter door corona was het onmogelijk om de jubilarissen te huldigen. Zij hebben hun FNV-speld thuis ontvangen, via de post, met een schrijven van het hoofdbestuur. Als in het komend jaar de gezondheidssituatie beter is, zullen zij alsnog voor een feestelijke bijeenkomst worden uitgenodigd.

Het bestuur van Lokaal FNV Maasland constateerde ook dat er een vijftal leden was die een groot aantal jaren lid zijn en die daarnaast ook op zeer hoge leeftijd verkeren. Het uitstellen van hun bijzondere huldiging kon wel eens leiden tot een afgelasting. Dit was ook helaas het geval voor een van de jubilarissen.

De 5 leden die reeds 70 en zelfs 75 jaar lid zijn, hebben we daarom apart op 30 oktober gehuldigd, daarbij werden zij vergezeld door hun partner of dochter. De dochters van het helaas reeds in juni overleden lid hebben we ook uitgenodigd, zodat zij postuum de speld en de oorkonde hebben ontvangen.

De jubilarissen zijn woonachtig in Oss en Heeswijk-Dinther, terwijl het overleden lid in Geffen woonde.

De huldiging vond plaats binnen de geldende coronaregels, dus jubilaris met partner aan een eigen tafel en anderen op minimaal 1,5 meter afstand.

De foto's van deze middag zijn hier te zien.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht