Over lokaal FNV

Wat doen we?

Sluit je aan

Altijd in de buurt

Ook bij jou in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Maak jij straks het verschil op lokaal niveau? Je helpt niet alleen de bond, maar steekt er zelf ook nog wat van op. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden en je maakt kennis met verschillende opvattingen én mensen. Terwijl je je ontwikkelt, lever je ook nog een bijdrage aan de FNV en help je daarmee veel mensen. Daarnaast word je begeleid door een FNV-vakbondsbestuurder.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

JONGE WERKENDEN STRIJDEN TEGEN ...

10 oktober 2017
FNV Young & United wil het beeld keren dat jongeren het allemaal wel 'flex' vinden dat ze het moeten doen met een onzeker inkomen, omdat werkgevers niets anders bieden dan driemaanden- of 0-urencontracten.

Hun rekeningen moeten gewoon worden betaald, maar hun inkomen schommelt. Ze doen hun werk goed, maar krijgen geen vast contract. De jonge werkers startten vorige week een petitie om steun te vragen ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Worstenmakers klaar met gratis ...

10 oktober 2017
Tijd is geld, is een van de uitgangspunten voor de onderhandelingen in de vleesindustrie. Iedere minuut arbeidstijd moet worden betaald. Nu nog draaien worstenmakers en andere werknemers in de vleesindustrie zelf op voor de tachtig uur verloren geld per jaar. John Klijn, bestuurder FNV Voedingsindustrie: ‘Het is de hoogste tijd dat de bazen gaan betalen voor werk en alles wat daarbij hoort. Vijf minuten vooraf verplicht ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

FNV-10 punten plan Gemeente

4 oktober 2017
FNV 10-PUNTENPLAN VOOR GEMEENTEN Op 21 maart 2018 is het weer zover. Dan vinden in Nederland weer gemeenteraadsverkiezingen plaats. De FNV heeft één belangrijke boodschap: we willen dat het weer gaat over hoe we het beter krijgen voor iedereen. Dat er weer Echte banen komen waarmee je een toekomst ...
Lees dit bericht

Mensen en activiteiten van Lokaal FNV

Jo Bosma

Jo Bosma

Plv. penningsmeester

Jo is Plv. penningmeester, vanaf 1985 is Jo actief als kaderlid. Is in hart en nieren een "bruggenbouwer". Hij is tevens de "kartrekker" voor de werkgroep jubilarissen en in de werkgroep collectieve belangen behartiging.
Willy Hoppenbrouwers

Willy Hoppenbrouwers

Plv. Voorzitter & lid senioren Lokaal FNV Maasland

Willy is Plv. voorzitter en betrokken bij de sector Senioren van de FNV, onze afgevaardigde naar het congres van de FNV. Werkgroepen collectieve belangen behartiging senioren, individuele belangen behartiging spreekuur.
Theo van Ede

Theo van Ede

Plv. Secretaris Lokaal FNV Maasland

Theo is Plv. secretaris van Lokaal FNV Maasland. En zit in de Werkgroep Senioren, werkgroep Jubilarissen en de werkgroep Individuele belangen behartiging.
Henk Simons

Henk Simons

Diverse werkgroepen en materiaalbeheer

Henk zit in de werkgroepen, materiaalbeheer, collectieve belangen behartiging, senioren, individuele belangen behartiging spreekuur en is WIA begeleider, zit ook in de werkgroep jubilarissen.
Joseph Kuijpers

Joseph Kuijpers

Bestuurslid Gemeentelijk Beleid

Joseph Kuijpers is het aanspreekpunt inzake het gemeentelijk beleid voor de gemeente Oss en tevens bestuurslid.
Richard Vissers

Richard Vissers

Voorzitter Lokaal FNV Maasland

Richard is voorzitter van Lokaal FNV Maasland, werkzaam in de bouw, en sinds 1994 actief voor de FNV, via het jongerenwerk erin gerold. Hij is actief voor de gemeente Landerd in diverse werkgroepen, Individuele belangen behartiging en collectieve belangen ...
Piet Strik

Piet Strik

Secretaris van Lokaal FNV Maasland

Piet is secretaris van lokaal FNV Maasland, werkt in de bouw als timmerman service montuur, zit in de werkgroep communicatie netwerk-site beheerder, individuele belangen behartiging draait het spreekuur mee, werkgroep jubilarissen en activiteitenoverzicht ...
John Lensen

John Lensen

werkgroep communicatie

John Lensen is de kartrekker communicatie netwerk-site beheerder. Werk mee aan de senioren werkgroep. Is contact persoon ouderen.
Sjaak Clappers

Sjaak Clappers

Penningmeester Lokaal FNV Maasland

Sjaak is penningmeester van Lokaal FNV Maasland, lid van de werkgroepen belastingservice, individuele belangen behartiging en contactpersoon-ouderen en senioren.