Waar kunnen wij u mee helpen

Waar kunnen wij u mee helpen

02 feb 2016 - Webbeheerder

Waar kunnen wij u mee helpen

U kunt terecht bij VBC Kantoor Nijmegen voor alle vragen over loon, vroegpensioen, uitkeringen in: de bouwsector, de schilderssector, afbouwsector, de meubel- en timmerindustrie, de natuursteen, de tentoonstellingsbouw, de houthandel en de woningcorporaties, Abva Kabo, Bondgenoten.

LET OP: Leden die ontslag krijgen, dienen altijd contact op te nemen met het vakbondskantoor. Hiervoor moet wel eerst een afspraak gemaakt worden. 

VBC Kantoor Nijmegen
Steenbokstraat 84a
6531 TH Nijmegen

Vakbondstelefoon: 088 3680368​

Voor het aanvragen van WW meenemen

identiteitskaart of paspoort
ontslagbewijs werkgever/curator
kopie inschrijving als werkzoekende bij UWV Werkbedrijf
rekeningnummer controleren en meenemen

Voor vergoeding pensioenpremies ook meenemen
beschikking van UWV Bedrijf waaruit 1e WW-dag blijkt
ontslagvergunning van UWV Werkbedrijf of ontbindingsuitspraak kantonrechter of de beëindigingovereenkomst met vermelding ontslag om bedrijfseconomische redenen.

Hulp bij aanvragen toeslagen
Behalve hulp bij het invullen van de belastingaangifte kan men ook terecht voor hulp bij het aanvragen of bij het wijzigen van diverse toeslagen, zoals de huur- en de zorgtoeslag. Ook hier blijft door gebrek aan kennis vaak geld liggen, of moet later geld terugbetaald worden omdat de gegevens niet op de juiste wijze zijn ingevuld of zijn gewijzigd na veranderde omstandigheden.

Informatie voor leden die ook graag hulp willen hebben bij het invullen van hun belasting- of zorgtoeslag papieren, is verkrijgbaar via telefoonnummer 088 3680368​. Ook leden die het leuk vinden om anderen op deze manier te helpen, zijn van harte welkom.

Voor meer informatie kijk op onderstaande site's

klik hier voor senioren 

https://www.fnv.nl/sector-en-cao/alle-sectoren/uitkeringsgerechtigden

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht