125 jaar FNV Bouw

125 jaar FNV Bouw

11 apr 2017 - Admin

125 jaar FNV Bouw

125 jaar FNV BOUW

Op zaterdag 8 april heeft de oude afdeling FNV BOUW een receptie gegeven voor haar FNV leden.

Op deze bijzondere dag was het 125 jaar geleden dat FNV BOUW werd opgericht. Tevens ook een dag om afscheid te nemen i.v.m. de fusie van gezamenlijke FNV Bonden naar één FNV.

 Niets voor niets werd er even stilgestaan van het roemrijke verleden die FNV BOUW heeft doorgemaakt. De afdeling FNV BOUW heeft in het verleden in Zwolle diverse verhuizingen achter de rug en kende ook een hoogte punt van bijna 9000 leden als grootste afdeling in Zwolle regio Oost.

Maar de Afdeling FNV BOUW ontkwam ook niet aan grote veranderingen die in onze maatschappij plaats vonden. De overgebleven bestuursleden van de afdeling; Chris Kranenburg, Eef Schuman en Willem Schuurman hebben zich de laatste 35 jaar ingezet voor hen leden. Zij willen dan ook hun leden bedanken voor het vertrouwen in al die jaren die zij van hun leden hebben gehad.

Nu is er een moment om afscheid te nemen en zijn nu samengevoegd met Lokaal FNV IJssellanden. Die deze laatste Mohikanen bij monde van Ria Botter en Adri Wever bedankten met kadobonnen.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht