De Belastingservice

De Belastingservice

06 feb 2017 - Admin

De Belastingservice

Het nieuwe jaar is weer aangebroken, dit betekent ook dat er weer belastingaangifte gedaan dient te worden.

Gelukkig heeft de FNV daar ondersteuning voor geregeld, namelijk de Belastingservice. Uiteraard kunt u hiervoor terecht in ons Vakbondshuis aan de Anthonie van der Heimstraat 2a te Zwolle.

Raadpleegt u voor de inloopdata de volgende flyer! Tevens vindt u hier de aanmeldmogelijkheden.

“ De FNV helpt bij het invullen van het belastingformulier

Al ruim 50 jaar bestaat de Belastingservice van de FNV: leden van de FNV krijgen gratis advies bij het invullen van het bekende blauwe formulier. In 2016 werden in het hele land meer dan 200.000 formulieren ingevuld. Ook de Belastingdienst waardeert de goede kwaliteit van de door de FNV ingevulde aanslagbiljetten

In Zwolle ging het vorig jaar om 1.230 belastingbiljetten, die door de ruim 20 goed opgeleide vrijwilligers werden ingevuld. Doortje en Gerard Everhartz zijn al jaren met hart en ziel be-trokken bij de Belastingservice van de FNV in Zwolle. Zij vinden het vooral fijn om voor mensen met een laag inkomen iets te kunnen betekenen: “ Voor iemand met een laag inkomen is een teruggave van 200 of 300 euro een heel bedrag en voor veel mensen blijft het invullen van het biljet nog steeds ingewikkeld. Wij en onze vrijwilligers geven hen daarom graag advies….

Ook in 2017 staan wij graag voor u klaar om u als lid van de FNV te adviseren bij het invullen van het belastingbiljet.

U kunt daarvoor bellen met de volgende nummers: 06-34647743 of 06-81817279 op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 februari tussen 13.30u en 16.00u of persoonlijk op diezelfde tijden een afspraak maken in het vakbondshuis van de FNV ( Anthonie v/d Heimstraat 2A, 8022 CD Zwolle ).

Mocht u nog geen lid zijn van de FNV en wel gebruik willen maken van onze gratis Belasting-service, dan doen wij dit graag voor u, wanneer u zich tenminste tegelijkertijd aanmeldt als lid van de FNV. U wordt dan meteen even deskundig geholpen als iemand , die al langer lid is van de FNV.

Voor meer informatie kunt u terecht op de landelijke website van de FNV onder het kopje “Belastingservice” of op de website van FNV Lokaal IJsselanden. “

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht