Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

20 mei 2016 - Admin

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

FNV Loopbaanadvies in vakbondscentrum Zwolle
Hoe krijg je (weer) meer plezier in je werk? Hoe vind je werk dat bij jou past of hoe leer je beter solliciteren en/of netwerken? Dit zijn vragen waarmee FNV-leden in Zwolle en omgeving terecht kunnen op het nieuwe spreekuur Loopbaanadvies FNV.
Speciaal opgeleide loopbaancoaches & -trainers bieden hulp bij diverse loopbaanvragen. Eventueel verwijzen ze na het gesprek de cliënt door naar een training of workshop van FNV. “Het is prettig om met een deskundige van tijd tot tijd de balans in je werk en leven op te maken. Het zet je loopbaanvraag en je kwaliteiten centraal. De coach onderzoekt met jou samen wat er nog bij je past en wat er verder ontwikkeld kan worden. Zo wordt het nemen van de volgende loopbaanstap eenvoudiger”, aldus Patricia Faber, bestuurder en initiatiefnemer bij FNV. Het spreekuur en de trainingen zijn kosteloos voor leden van FNV. Naast Zwolle organiseert de vakbond al langer een loopbaanspreekuur in Emmen, Deventer en op tien andere locaties in het land. Het spreekuur werkt op afspraak via 088-3680368 en vindt plaats in het vakbondscentrum aan de Anthonie van der Heimstraat 2a in Zwolle.

Re-integratieconsulenten
Wat kunnen zij voor u kunnen betekenen, als u met vragen zit over Re-integratie en verzuim tijdens een ziekte-periode. Een Re-integratieconsulent is een vrijwilliger die leden, van FNV Bondgenoten, bijstaat bij problemen rond re-integratie bij ziekte. Na zes weken ziek zijn, treedt er allerlei wet- en regelgeving in werking, waar mensen soms in verstrikt raken.

Er is de afgelopen jaren nogal wat veranderd op het gebied van de sociale zekerheid en daarbinnen ook rond de wet- en regelgeving bij ziekte. De Wet Verbetering Poortwachter is een belangrijke wet. Hierin is een grotere verantwoordelijkheid gelegd bij de werkgever en de werknemer. De bedoeling van de wet is dat de werknemer niet alleen rechten, maar ook een aantal plichten heeft. De samenwerking tussen werkgever en werknemer lukt niet altijd. De regelgeving is ook niet voor iedereen gesneden koek. FNV Bondgenoten krijgt op dit terrein meer vragen van leden.

Ledenservice FNV Zwolle.
Onze leden en geïnteresseerde kunnen bij ons rekenen op een prima service en dienstverlening van de grootste vakbond van Nederland de FNV. Of men een vraag heeft over werk, inkomen, sociale zekerheid of letselschade, hulp bij het invullen van de belasting aangifte, aanvragen van toeslagen of men wil weten dat men in aanmerking komt voor bepaalde voorzieningen in de gemeente en welke, begeleiding bij ziek zijn en loopbaanvraag…………….. met alle vragen kan men terecht op onderstaande spreekuren.

Adres
Antonie van der Heimstraat 2a / 8022 CD / Zwolle

Spreekuren
• Dinsdag:     19.30 - 21.00 uur
• Woensdag:   19.30 - 21.00 uur
• Donderdag: 14.00 - 15.00 uur
Tel: 0647689920 en vrije inloop
E-mail: vczwolle@bg.fnv.nl
  

                                                                                                                                     

Adres
Aagje Dekenstraat 51-54 / 8023 BZ Zwolle (Ook FNV)

Spreekuren                                                                                                                                                          
Dinsdag:     14.00 - 16.00 uur / 18.00 - 20.00 uur
• Donderdag: 10.00 - 12.00 uur
Tel: 088 – 3680368
E-mail: VBCZwolle@fnvbouw.nl

Ook heeft Lokaal FNV IJssellanden een flyer gemaakt waarop alles nog eens kort en bondig is terug te lezen.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht