FNV IJssellanden op Bevrijdingsfestival Overijssel Zwolle 2016

FNV IJssellanden op Bevrijdingsfestival Overijssel Zwolle 2016

05 mei 2016 - Admin

FNV IJssellanden op Bevrijdingsfestival Overijssel Zwolle 2016

undefined

Met een gezamenlijke stand van Lokaal FNV en FNV Transport en Logistiek zijn tijdens het bevrijdingsfestival honderden handtekeningen gezet voor de 2 petities die we bij ons hadden: de petitie voor een flexibele AOW-leeftijd en de Europese actie voor naleving CAO's in de beroepsgoederenvervoer over de weg: Gelijk werk, gelijk loon. De stichting VNB werkt nauw samen met de vakbond. Voor de vakbond fungeert de stichting onder meer als uitvoerder in de strijd tegen verdringing van Nederlandse beroepschauffeurs en tegen uitbuiting van buitenlandse chauffeurs.
 
Dankzij een flink aantal vrijwilligers werd dit een goeie dag met veel informatieve gesprekken en concluderen we dat dit een topdag was met een goeie opbrengst aan handtekeningen, volgende keer staan we met andere petities.

De petitie voor de flexibele AOW leeftijd is ook online te tekenen: https://nl.surveymonkey.com/r/aowflexibel

Daarnaast werd de nieuwe flyer van Lokaal FNV IJssellanden uitgedeeld. Wilt u nog eens rustig nalezen wat de lokale FNV IJssellanden voor u kan betekenen? Klikt u dan hier!

undefined

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

rob selles schreef op 22-05-2016

Het heeft even geduurd maar nu staat er iets... Met dank aan franklin francinet en carlo duinkerken voor hun inzet in deze! Rob Selles (kaderlid fnv lokaal ijssellanden/zwolle)