Ledeninspraak FNV Belastingservice en Lokaal FNV

Van 22 januari 2019 09:30 tot 22 januari 2019 11:30

Ledeninspraak FNV Belastingservice en Lokaal FNV

Beste Vrienden en FNV belastinginvul-mensen, met Peter Spijkerman(Ledenparlement) en Jaap Kolk heb ik overleg gehad om te gaan praten over onderstaande vraag die ik op facebook heb opgeworpen. En wij hebben een afspraak gepland om kennis met elkaar te maken en om n.a.v. onderstaande vraag eens van gedachten te wisselen, nl. op dinsdag 22 januari in het VBH Zwolle van 9:30-11:30 uur.

Andere FNV-leden mogen ook aansluiten. Graag dan even bij mij aanmelden. Als je niet kunt, maar wel zeker interesse had om te komen, laat me dat dan ook even weten op Peter.Spijkerman@ledenparlement.fnv.nl.

Peter Spijkerman is lid van het FNV Ledenparlement en hij is vooral benieuwd hoe de ledeninspraak m.b.t. bijv. FNV Belastingservice en Lokaal FNV is georganiseerd.

Hierbij de gestelde vraag via mijn tijdlijn op facebook.

Het zal wel aan mij liggen dat ik mij afvraag. “Hoe komt het dat tussen FNV organisatie en Vrijwilligersinzet steeds meer onbegrip ontstaat”. Hoe groot is het gat tussen activiteiten die vrijwilligers verrichten, en wat hun vanaf de bureaustoel wordt verlangt (opgelegd). Aan vrijwilligersinzet moet je plezier kunnen beleven en eigen creativiteit binnen redelijke grenzen nauwgezet kunnen uitvoeren, en niet vanaf de bureaustoel te veel in worden beperkt. Misschien is daar ook de huidige opzet van de organisatie één van de oorzaak. Die vindt plaats steeds verder van de leden.

Henk Dekker kaderlid FNV Noord

Deel deze Activiteit