Informatiebijeenkomst WW en Werkloosheid

Van 20 oktober 2017 13:30 tot 20 oktober 2017 16:00

Informatiebijeenkomst WW en Werkloosheid

Bij deze nodigen wij u uit voor een Informatiebijeenkomst over de WW en Werkloosheid, bedoeld voor iedereen die in deze informatie geïnteresseerd is en vooral voor leden die recentelijk zijn ontslagen of ontslagen gaan worden.

Deze uitnodiging staat los van mogelijke reorganisaties in bedrijven en instellingen en is enkel bedoeld om deze informatiebijeenkomst onder uw aandacht te brengen.

Wat u tijdens deze Informatiebijeenkomst over de WW en andere regels bij Werkloosheid kunt verwachten is informatie over uw rechten én plichten in de WW. Wij vertellen ook over wat het UWV en het WERKbedrijf van werkzoekenden verwachten. Ook brengen wij u op de hoogte van de laatste wijzigingen in de regels voor werkzoekenden.

Verder krijgt u informatie over uw rechten en plichten als u na de WW-periode nog geen werk heeft gevonden. De verschillende wetten waar een werkzoekende mee van doen kan krijgen worden toegelicht. Wij hebben diverse brochures waarin een en ander duidelijk wordt uitgelegd en de diensten van FNV voor werkzoekende leden worden toegelicht. Dit kan gaan van juridische hulp tot loopbaanadvies.

Wij denken dat u met deze informatie beter in staat zult zijn om te voldoen aan de eisen van uw nieuwe positie als werkzoekende. Na de voorlichting is er uitgebreid de kans om in te gaan op de vragen vanuit de zaal. De bijeenkomst duurt ongeveer 2,5 uur inclusief pauze. Bent u werkloos of dreigt u werkloos te worden of kent u mensen die geïnteresseerd zijn in deze informatiebijeenkomst, dan bent u van harte welkom op deze voorlichtingsbijeenkomst welke gehouden wordt op:

 

Datum en tijd

Plaats

Vrijdag 20 oktober

Aanvang 13.30uur

Wijkcentrum, Holtenbroek

Bachlaan 20

8031 HL Zwolle

Daarnaast zullen we spreken over re-integratie en willen wij u laten weten wat

FNV voor u kan betekenen:

Consulenten Werkloosheid

Sociale Adviseurs

                                                                                                                                                                 

Wij hopen u te verwelkomen op deze informatiebijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

mede namens de Werkgroep Werkzoekenden regio Oost van de sector Uitkeringsgerechtigden.

Rien van Kesteren,coördinator

Roger van der Velde,

Bestuurder Regio Oost

 

 

Deel deze Activiteit