Een goed pensioen - kwestie van fatsoen

Een goed pensioen - kwestie van fatsoen

22 jan 2019 - Jan

Een goed pensioen - kwestie van fatsoen

Doe mee met de pensioenacties! Want ook jij wilt toch een goed pensioen?

Voorbereiden pensioenacties
Zaterdag 2 februari, 13.30 – 16.00 uur 
Jaarbeurs Utrecht

Na het klappen van het pensioenoverleg gaat de FNV samen met andere bonden nieuwe acties voeren voor een goed en fatsoenlijk pensioen. We moeten hier met zoveel mogelijk mensen vol voor aan de bak. De acties bereiden we voor op zaterdagmiddag 2 februari. Doe ook mee! Ben je lid? Dan krijg je ook nog eens een gratis treinkaartje!

MELD JE METEEN AAN

Landelijke actiedag in maart

Dit kabinet luistert alleen naar aandeelhouders, niet naar gewone mensen. En wie niet horen wil, moet maar voelen. Ook in het stemhokje! Op 20 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. Voor de pensioenen is dat heel belangrijk, omdat je daarmee indirect een stem uitbrengt op de Eerste Kamer en dus op de vertegenwoordigers die de pensioenwetten moeten goedkeuren.

Daarom gaan wij nu informeren, mobiliseren en acties voeren. Half maart, vlak voor de verkiezingen, organiseren we samen met de andere bonden een massale landelijke actiedag. Die dag leggen we Nederland plat voor een goed pensioen. Om dat tot een groot succes te maken hebben we ook jouw hulp keihard nodig! Kom daarom op zaterdagmiddag 2 februari naar de voorbereidingsbijeenkomst en zorg ervoor dat je collega’s zich ook aanmelden.

Wat doen we op 2 februari? 

Op 2 februari bereiden we jou voor op het informeren en mobiliseren van je vrienden, familie en collega’s voor onze landelijke actiedag in maart. Natuurlijk krijg je informatie over de laatste stand van zaken. Maar we zullen het vooral hebben over de acties die er op de rol staan. We vertellen je wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat Nederland massaal in beweging komt voor een goed pensioen. Plannen, inschrijflijsten, materiaal: wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt.

KOM IN ACTIE, DOE MEE!

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht