Vakbondscafé - Gewoon Goed Vakbondswerk

Van 27 maart 2019 20:00 tot 27 maart 2019 21:30

Vakbondscafé - Gewoon Goed Vakbondswerk

Gewoon Goed Vakbondswerk

centraal op eerste Vakbondscafé in IJmuiden

 

Woensdag 27 maart, om 20 uur, start in het Velserduin het Vakbondscafé van Lokaal FNV IJmond. Het Vakbondcafé is een, op termijn, maandelijks treffen van vakbondskaderleden en belangstellenden uit de IJmond/Kennemerland over actuele zaken. Het Vakbondscafé staat onder redactie van de Kerngroep IJmuiden en wordt gehouden in zalencentrum Velserduin, Velserduinplein 3 - 5 in IJmuiden.

undefined 

Het thema van woensdag 27 maart is: Gewoon Goed Vakbondswerk. De aftrap van de discussie wordt deze keer verzorgd door Erik Gerritsma, heftruckchauffeur en vakbondskaderlid. Hij is bestuurslid van Lokaal FNV IJmond en maakt deel uit van de Kerngroep IJmuiden. Op 27 februari j.l. verzorgde hij de presentatie van een boek van Hugo van Langen over het  Arbeidersverzet tijdens de Duitse bezetting - herinneringen en overdenkingen.

 

De Kerngroep IJmuiden wil de arbeidersmacht en de solidariteit binnen  en buiten de bedrijven versterken. Wil wonen, onderwijs, zorg en cultuur uit de greep van de markt halen en de vakbond weer in handen van de arbeiders brengen.

 

Vakondscafé Kerngroep IJmuiden

Zalencentrum Velserduin, Velserduinplein 3 – 5, IJmuiden

27 maart 2019, aanvang 20 uur (zaal open om 19:30 uur)

Toegang is gratis!

Deel deze Activiteit