Over werkloosheid, WW en re-integratie

Van 7 november 2018 14:00 tot 7 november 2018 16:00

Over werkloosheid, WW en re-integratie

UITNODIGING VOOR GEÏNTERESSEERDE FNV-LEDEN

VOOR EEN INFORMATIEBIJEENKOMST OVER DE WW

EN ANDERE REGELS BIJ WERKLOOSHEID

Hierbij nodigen wij je uit voor een Informatiebijeenkomst over de WW en Werkloosheid, bedoeld voor iedereen die in deze informatie geïnteresseerd is en vooral voor leden die recentelijk zijn ontslagen of ontslagen gaan worden. Deze uitnodiging staat los van mogelijke reorganisaties in bedrijven en instellingen en is enkel bedoeld om deze informatiebijeenkomst onder jouw aandacht te brengen.

Wat je tijdens deze informatiebijeenkomst over de WW en andere regels bij werkloosheid kunt verwachten is informatie over jouw rechten én plichten in de WW. Wij vertellen ook over wat het UWV en het WERKbedrijf van werkzoekenden verwachten. Ook brengen wij je op de hoogte van de laatste wijzigingen in de regels voor werkzoekenden.

Verder krijg je informatie over jouw rechten en plichten als je na de WW-periode nog geen werk heeft gevonden. De verschillende wetten, waar een werkzoekende mee van doen kan krijgen, worden toegelicht. Wij hebben diverse brochures waarin een en ander duidelijk wordt uitgelegd en de diensten van FNV voor werkzoekende leden worden toegelicht. Dit kan gaan van juridische hulp tot loopbaanadvies.

Wij denken dat je met deze informatie beter in staat zult zijn om te voldoen aan de eisen van jouw nieuwe positie als werkzoekende. Na de voorlichting is er uitgebreid de kans om in te gaan op de vragen vanuit de zaal. De bijeenkomst duurt ongeveer 2,5 uur inclusief pauze. Ben je werkloos of dreig je werkloos te worden of ken je mensen die geïnteresseerd zijn in deze informatiebijeenkomst, dan ben je van harte welkom op deze voorlichtingsbijeenkomst welke gehouden wordt op:

Datum

:

woensdag 7 november 2018

Tijd

:

(inloop vanaf 13.30 uur) 14.00 uur tot 16.00 uur

Locatie

:

Soliede, Parallelweg 45-2, 1948 NK Beverwijk

Daarnaast zullen we spreken over re-integratie en willen wij u laten weten wat
FNV voor u kan betekenen:

  • Consulenten Werkloosheid

  • Sociale Adviseurs

Indien mogelijk, verzoeken wij je aan te melden via het volgende e-mailadres: uitkeringsgerechtigden.amsterdam@fnv.nl. Telefonisch opgeven voor deze bijeenkomst kan ook door te bellen met het secretariaat, telefoon 088-3682324. Vragen kunnen alvast van te voren gemeld worden. Tijdens de bijeenkomst gaan we hier dan gericht op in.

Deskundige kaderleden en de aanwezige bestuurder zullen jouw vragen zo goed en zo snel mogelijk beantwoorden. Voor persoonlijk advies kun je ook een afspraak maken met één van onze consulenten werkloosheid. Neem dan contact op met telefoon 088-3680368 (lokaal tarief) en vraag naar een consulent werkloosheid. Naast telefonisch advies kunnen consulenten werkloosheid als dat nodig is ook met je meegaan naar het UWV (Werkbedrijf), het Werkplein of uw gemeente.

Indien je als lid van de FNV iemand wilt meenemen, is de desbetreffende persoon ook van harte welkom.

Wij hopen je te verwelkomen op deze informatiebijeenkomst.

Maaike Zorgman
bestuurder FNV Uitkeringsgerechtigden

Deel deze Activiteit