Jubilarishuldiging 25 jaar

Jubilarishuldiging 25 jaar

21 okt 2017 - Yvonne Cloo

Jubilarishuldiging 25 jaar

Jubilarishuldiging 25 jaar

Nadat op zaterdag 2 september de huldiging van de mensen die 40 jaar of langer lid zijn plaats had gevonden, waren zaterdag 21 oktober de 25-jarige jubilarissen aan de beurt om in het zonnetje te worden gezet. Er hadden 22 mensen gehoor gegeven aan de uitnodiging om met of zonder partner naar De Koningshof in Doorn te komen. Zij werden om 12 uur in De Koningshof ontvangen met koffie of thee en een heerlijk gebakje. Toen de koffie met gebak op was, werd overgegaan door het officiële deel.

De huldiging werd gedaan door Ap Dominicus uit het Ledenparlement. De mensen werden om de beurt naar voren geroepen en kregen hun speldje overhandigd. Als eerste waren de dames aan de beurt. Het viel op, en we waren er blij mee, dat deze maal de vrouwelijke jubilarissen behoorlijk vertegenwoordigd waren.

Na uitreiking van de speldjes en het maken van de groepsfoto stonden er soep en broodjes met drankjes klaar. Iedereen liet het zich goed smaken en om ca. 15:00 uur ging ieder met een goed gevulde maag weer huiswaarts. Het was weer een gezellige huldiging. .

De mensen die niet aanwezig waren krijgen hun welverdiende speldje per post thuis gestuurd.

De foto's kunt u hier bekijken en downloaden of bekijk de foto's hier als fotoalbum.

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht