Huldiging jubilarissen 40 jaar en meer

Huldiging jubilarissen 40 jaar en meer

10 sep 2017 - Yvonne Cloo

Huldiging jubilarissen 40 jaar en meer

Jubilarishuldiging 40+ De Soester Duinen in Soest

De Nederlandse vakbeweging kent een lange geschiedenis, waarin met veel strijd veel bereikt is voor de arbeiders. Veel leden van de FNV, vroeger de NVV, hebben zich met hart en ziel ingezet voor betere arbeidsvoorwaarden voor zich zelf maar ook voor de overige leden en via de CAO-afspraken zelf ook voor niet-leden van de vakbond.

De geschiedenis van de vakbond krijgt een gezicht als je al die leden ziet die al heel lang lid zijn, soms zelfs al 70 jaar. Leden die al 40, 50, 60 of 70 jaar lid zijn verdienen onze waardering, en dat mogen we best laten blijken.

De FNV heeft er voor gekozen om de waardering voor onze jubilarissen in de vorm te gieten van echte huldigingen.

Zaterdag 2 september hield Lokaal FNV Heuvelrug weer de jaarlijkse huldiging van de mensen die 40, 50, 60 en 70 jaar lid van de vakbond zijn. Op deze bijeenkomst waren 45 jubilarissen met partner of zoon/dochter afgekomen. Na de ontvangst met koffie of thee en gebak, werd tot het officiële gedeelte overgegaan.

Één voor één werden de Jubilarissen naar voren geroepen en kregen het speldje opgespeld. Begonnen werd met de mensen die 40 jaar lid zijn en natuurlijk is dat de grootste groep. Hierna kwamen de groepen 50+ en 60+ aan de beurt. Tot slot werden de mensen die 70 jaar lid van de FNV zijn in het zonnetje gezet. Zij ontvingen naast het speldje ook een ingelijste oorkonde. Jubilarissen die niet aanwezig konden zijn krijgen hun speldje thuisgestuurd.

Na dit officiële gedeelte werd iedereen uitgenodigd voor een buffet met met warme en koude gerechten gevolgd door een dessert-buffet. De feestelijke middag werd afgesloten met koffie of thee of iets anders.

Klik hier om de foto's te bekijken  of Klik hier ze als album te bekijken 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht