Lokaal FNV Heuvelrug definitief opgericht

Lokaal FNV Heuvelrug definitief opgericht

28 nov 2016 - Sandra Pollé

Lokaal FNV Heuvelrug definitief opgericht

Op maandag 14 november 2016 heeft de oprichtingsavond van het nieuwe netwerk Lokaal FNV Heuvelrug plaatsgevonden. De oprichting van dit nieuwe netwerk was nodig door de fusie van de diverse bonden in de afgelopen periode.

Na een hartelijk welkom door Osman Elmaci (begeleidend bestuurder), vertelde Fer Saelman (interim voorzitter Lokaal FNV Heuvelrug i.o.) wat het voorlopige bestuur en de verkiezingscommissie vanaf de kennismakingsbijeenkomst in februari begin dit jaar, tot nu toe heeft gedaan.

Daarna nam Tom Bijenhof het over om op ludieke wijze alle kandidaten te introduceren en hen te ondervragen naar hun motivatie. Na deze ronde bleek dat er in totaal zeven personen zich kandidaat gesteld hadden, waardoor een stemming achterwege kon blijven en het bestuur bij acclamatie vastgesteld kon worden.

Uiteindelijk gaf Tom het woord beurtelings aan een van de leden van de drie verschillende werkgroepen, die uitlegde wat zij deden en iedereen uitnodigden om zich bij een werkgroep aan te sluiten. Twee van de aanwezigen voelde hier wel voor, waar het bestuur uiteraard heel blij mee was.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht