Huldiging Jubilarissen 40 jaar en meer

Huldiging Jubilarissen 40 jaar en meer

18 nov 2016 - Sandra Pollé

Huldiging Jubilarissen 40 jaar en meer

Als dank voor hun jarenlange steun aan de vakbond heeft Lokaal FNV Heuvelrug afgelopen zaterdag op 12 november het jubileum gevierd van de leden uit deze regio die dit jaar 40, 50, 60 of 70 jaar lid zijn.

Gelijk de foto's bekijken? Klik dan hier.

De Jubilarissen werden bij Hotel de Bilt ontvangen met koffie en gebak, waarna Corrie den Brenk (Sectorhoofd Zorg en Welzijn) een hartverwarmende toespraak hield en daarna de speldjes uitreikte.

Voor de leden die dit jaar 70 lid zijn, werd er ook een ingelijste oorkonde uitgereikt. Leuk detail was dat de vader van Corrie een van de Jubilarissen was.

Inmiddels was er een uitgebreid warm en koud buffet klaar gezet waar de jubilarissen en hun introducés dankbaar gebruik van maakte. Tijdens de maaltijd werden er volop herinneringen opgehaald en geanimeerde gesprekken gevoerd.

Het bestuur vond het een eer om deze Jubilarissen te mogen huldigen.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

Anneke van Beest schreef op 31-12-2016

Beste dames/heren, Naar aanleiding van dit artikel heb ik een vraag. Mijn man was dit jaar ook 40 jaar lid van het FNV. Hij heeft een brief van u ontvangen, maar was op 12 november verhinderd. Hij heeft dit via een email gemeld. Hij heeft nog geen enkele reactie op zijn mail ontvangen. Ook heeft hij zijn speldje nog niet ontvangen. Misschien kunt u mij vertellen waarom hij nog niets gehoord heeft? Met vriendelijke groet, Mevr. A. van Beest