FNV Taxi Inloopspreekuur in Veenendaal voor Taxichauffeurs

Van 14 maart 2017 11:00 tot 14 maart 2017 13:30

FNV Taxi Inloopspreekuur in Veenendaal voor Taxichauffeurs

undefined

Beste Chauffeur,

Ben jij werkzaam als chauffeur groepsvervoer, contractvervoer, leerlingenvervoer of ander vervoer voor Connexxion, Willemsen de Koning of Noot in de provincie Utrecht?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als je dit via een uitzend- of payroll organisatie doet.

Sommigen van jullie zijn de afgelopen schooljaar begonnen schoolroutes te rijden voor een van bovengenoemde vervoersbedrijven op een deel van het perceel wat destijds aan Klomp Groepsvervoer gegund was, maar doordat Klomp Groepsvervoer niet meer aan de eisen voldeed en later failliet ging, is opengebroken en aan verschillende vervoerders gegund is.

Wij organiseren speciaal voor jullie (leden en niet leden) een inloop dag, waar je met je vragen en opmerkingen over je werkomstandigheden terecht kan.

Op: Dinsdag 14 maart 2017
Van: 11:00 tot 13:30 uur

Locatie: Restaurant 3 zussen Kerkewijk Zuid 115, Veenendaal (v/h La Montagne).

Wij willen heel graag van jullie horen hoe het jullie de afgelopen tijd als chauffeurs is vergaan bij jullie werkgever en of jullie tegen problemen zijn aangelopen of nog aanlopen.

Ons oproep geldt voor zowel de chauffeurs die al werkzaam waren voor bovenvermelde bedrijven in deze regio of die daarna daarvoor zijn aangenomen. We willen jullie allemaal, leden en ook de niet leden, bereiken en informeren!

Ook willen we jullie graag op de hoogte houden van de lopende onderhandelingen voor de nieuwe Taxi CAO die nu gaande zijn en jullie mening hierover horen. De inbreng van de leden is van groot belang voor de FNV in de lopende onderhandeling voor ingrijpende veranderingen van jullie CAO. De nieuwe Taxi CAO !!

Daarom ontmoeten we jullie graag tijdens het inloopspreekuur waar wij onder het genot van een kopje koffie of thee met jullie de zaken bespreken waar jullie tegen aanlopen.

Deze FNV bijeenkomst is voor zowel leden en niet leden. Breng niet leden gerust mee!

Informeer je collega’s dat als hun gegevens bij de FNV niet meer kloppen, wij hen niet kunnen bereiken. Dat geldt in het bijzonder voor chauffeurs voor een uitzend- of payroll organisatie werken Die staan geregistreerd als werkzaam bij de uitzend- of payroll organisatie, waardoor zij niet automatisch nieuws ontvangen wat voor hen belangrijk is.

Zij kunnen voor een correcte registratie een mail sturen naar herbert.romer@fnv.nl waarin zij aangeven voor welk bedrijf zij rijden, het soort contract dat ze hebben en bij welke uitzend- of payroll organisatie ze in dienst zijn.

Vriendelijke groeten en tot de 14e maart,


Kaderleden:                      Bestuurder:

Dirk Loenen                      Herbert Römer
Joop Visser
Sandra Pollé

 

Deel deze Activiteit