Vind de FNV in de buurt

Zoek je de FNV in jouw regio? Gebruik dan de zoekfunctie. Vul je woonplaats in en je ziet direct waar en wanneer de FNV in jouw buurt actief is. Houd deze website in de gaten voor nieuwe informatie.

Over Lokaal FNV

Zichtbaar, dichtbij en toegangelijk voor leden en kaderleden. Voor ontmoetingen, vergaderingen, spreekuren. Maar ook voor belastingadvies, (net)werken, opleiden en nog meer activiteiten te ontwikkelen. Voor al deze zaken kun je terecht bij lokaal FNV.

Lokaal nieuws

titel van nieuwsbericht

Belastingservice weer beperkt van ...

4 juni 2020
Beste Leden  U had een afspraak voor het invullen van uw belasting formulier gemaakt bij het invulpunt Heerenveen. I.v.m.  het  corona virus  zijn deze afspraken per 14 maart allen  gecanceld. Inmiddels word er gewerkt aan een herstart waarbij  de organisatie daarvan centraal vanuit Utrecht word gecoördineerd. ...
Lees dit bericht
titel van nieuwsbericht

Kantoren blijven tot 1 juli gesloten ...

26 mei 2020
Kantoren blijven gesloten tot 1 juli Het straatbeeld verandert langzamerhand, de kappers en de basisscholen zijn weer open. Het kabinet is begonnen met het aanpassen van de coronamaatregelen in de buurt, lokaal. Dat geeft weinig drukte op straat, in het verkeer en in het openbaar vervoer.
De afgelopen dagen hebben we veel vragen ontvangen wat de versoepeling betekent voor de FNV. We begrijpen dat want we ...
Lees dit bericht