Lokaal FNV en de Gemeenteraad

23 feb 2018 - redacteur

Lokaal FNV en de Gemeenteraad

UITNODIGING

 

Aan alle leden in de gemeente Opsterland,

 

De FNV wil in de gemeente Opsterland een factor van betekenis zijn. Vanuit ons Vakbondshuis zullen we aan de weg timmeren. Zie het FNV 10-puntenplan voor gemeenten: Voor echte Banen en een menswaardige maatschappij.

We gaan het vakbondsgeluid dan ook duidelijk laten horen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart aanstaande. Tijdens een informatiebijeenkomst bespreken we graag met jou hoe we ons in de verkiezingscampagne in Heerenveen sterk gaan maken voor:  gewoon goed werk, een fatsoenlijk inkomen voor iedereen en goede sociale voorzieningen.

 

INFORMATIEBIJEENKOMST GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN;

Donderdag 1 maart van 20.00 - 22.00 uur,

over oa de WMO en de zorg, over de participatiewet en over inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Opsterland.

 

Inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur

 

De Skâns te Gorredijk

 

Op deze bijeenkomst willen we samen met jou komen tot onze inbreng in de campagne. We lichten het Tienpuntenplan toe en spitsen het toe op de situatie in Opsterland. Graag horen we van jou je ideeën en ervaringen over deze onderwerpen. Wat speelt er in het beleid van de gemeente, wat zijn de belangrijkste punten om aan te pakken?

 

De weken er na gaan we de FNV- standpunten op verschillende manieren onder de aandacht brengen. Vlak voor de verkiezingen, zijn er verschillende debatavonden. Tijdens deze debatavonden met lijsttrekkers gaan we hen scherp bevragen over wat zij in de nieuwe gemeenteraad gaan doen.

 

 

Samen sterk voor goed werken, wonen en leven in Heerenveen!

Laat je informeren, doe mee met de FNV. We zien je graag op de informatiebijeenkomsten op 1 maart en op de debatavonden in maart.

 

Suggesties en tips zijn ook al eerder van harte welkom. Als je er op de informatiebijeenkomsten niet bij kunt zijn, maar wel ideeën hebt of op de hoogte wilt blijven, laat ons dat dan weten via lokaalfnvheerenveen@gmail.com

 

Het verkiezingsteam Lokaal FNV Heerenveen Opsterland.

 

Bezoek ook ons Vakbondshuis FNV Heerenveen
Koornbeursweg 32-36

8442 DJ Heerenveen

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht