Jubilaris huldiging thuis: Jan Louwes

Jubilaris huldiging thuis: Jan Louwes

03 mei 2018 - ~

Jubilaris huldiging thuis: Jan Louwes

Lokaal FNV Groningen heeft Jan Louwes thuis gehuldigd onder het genot van een kop koffie en gebak. Bij de huldiging van de 50, 60 en 70 jarige jubilarissen kon Jan niet aanwezig zijn.

Jan heeft voordat hij bij Speciaaldrukkerij Lijnco kwam werken bij de Volkskrant gewerkt. Bij Lijnco heeft hij gewerkt vanaf 1962 tot 1992 en is toen door de toenmalige directeur weggestuurd omdat één van beide te veel was. Jan kreeg toen een regeling aangeboden met bankgarantie tot zijn pensioengerechtigde leeftijd; dat was maar goed ook, want in 1994 ging Lijnco falliet. Jan en Alie zijn echtgenote zijn in die periode erop uitgetrokken met de caravan, ze verbleven veelvuldig in Spanje. 

In 2004 is Jan zich gaan bemoeien met de afdeling Groningen van FNV KIEM. Vanaf dat moment is het weer een bloeiende afdeling geworden. Tot aan 2016 aan toe heeft Jan zich volledig voor zijn leden ingezet, totdat Jan ziek werd, wat hem niet in de koude kleren is gaan zitten. Jan is nog steeds behulpzaam, maar gaat nergens meer naar toe qua bijeenkomsten. 

We werden hartelijk ontvangen bij Jan en Alie, waarna de gouden speld met robijn werd opgespeld door Adriana en Jan met een bos bloemen werd gehuldigd.

Werkgroep Jubilarissen,
Adriana en Geert

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht