Jubilaris Huldiging 20 april 2018

Jubilaris Huldiging 20 april 2018

26 apr 2018 - ~

Jubilaris Huldiging 20 april 2018

Op 20 april j.l. heeft Lokaal FNV Groningen haar 50, 60 en 70 jarige Jubilarissen gehuldigd in het van der Valk Hotel te Hoogkerk.

Jan, Adriana en Geert hebben alle Jubilarissen verwelkomt en werd er hapje en drankje geserveerd. Geert heeft de opening gedaan en is verheugd van de opkomst van de jubilarissen en heet dan ook iedereen welkom op deze feestelijke dag en Geert geeft Anne van Dijk het woord.  undefined

Anne van Dijk was uitgenodigd als bestuurder en Anne laat de revue passeren met nieuws van de laatste 70, 60, 50 jaar en van de laatste tijd wat er speelt voor en door de FNV.

De Jubilarissen werden gehuldigd en Jan riep de jubilarissen op waarna Adriana de speldjes op spelt, waarbij een enkele jubilaris au riep en een jubilaris ging voor Adriana op de knieën, geintje natuurlijk.

Zo nu en dan werd een jubilaris door Sonja begeleid. Natuurlijk zijn er foto’s gemaakt en die staan op de site van Lokaal FNV Groningen.  

undefinedNa deze Huldiging werd er een diner geserveerd waar een ieder heeft van genoten en met elkaar heeft kunnen praten en werden er herinneringen opgehaald.

Het was een geslaagde middag waar de jubilarissen ons bedankte, terwijl wij als FNV de leden bedanken moet voor hun trouwe lidmaatschap en werd er dan ook nog een bloemetje bij afloop overhandigd.

Adriana Simpelaar
Jan Koopman
Geert Peeks

 

undefined

 

undefined

 

undefined

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht