FNV Offensief, Lokaal Groningen was er bij !

FNV Offensief, Lokaal Groningen was er bij !

24 jan 2018 - ~

FNV Offensief, Lokaal Groningen was er bij !

Het Offensief tegen de race naar beneden is officieel gestart. Afgelopen zaterdag kwamen wij met ruim 2000 mede-FNV’ers samen in een bomvol TivoliVredenburg. Samen hebben we Nederland laten zien: de FNV is er klaar voor!

Met het Offensief gaan we de strijd aan voor fundamentele verandering. Maar die komt er niet zomaar. Samen met jou komen we in beweging om de race naar beneden te keren. Daarom vind je in deze brief naast een terugblik vooral een oproep. Want een beweging betekent dat we samen aan de slag moeten om de beweging te gaan bouwen.

Tijdens de Kick-off van Het Offensief zetten Han Busker, Zakaria Boufangacha en gastspreker Robin Fransman samen met alle aanwezigen Tivoli Vredenburg op zijn kop. Han Busker: “Het moet steeds maar weer goedkoper. Dat is de race naar beneden. En dat is het tij dat wij als FNV moeten keren!” Robin Fransman bad met de hele zaal tot de heilige San Precario, om daarna te komen met een eerste voorstel om flex duurder te maken dan vast. Zakaria Boufangacha liet met kaderleden vanuit PostNL, de zorg, Deliveroo, Alescon, Young&United en het actiecomité pensioenen van de senioren zien dat we als FNV volop de strijd aan gaan om de race naar beneden te keren. Daar blijven we de komende tijd mee aan de slag.

undefined

Zie video op facebook via deze link.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht