Estafettestaking trapt af in Groningen

Estafettestaking trapt af in Groningen

31 jan 2018 - TEKST Joëlle Poortvliet - Redactie Onderwijsblad

Estafettestaking trapt af in Groningen

bron: aob.nl

Op Valentijnsdag gaat het primair  onderwijs in Noord-Nederland plat. In Groningen organiseert PO-front een bijeenkomst waarbij al het onderwijspersoneel welkom is.

Voor de estafettestakingen heeft PO-front – dat zijn: de Algemene Onderwijsbond (AOb), CNV Onderwijs, FNV Overheid, PO in actie, FvOv, AVS en PO-Raad – het land in drieën gehakt. De eerste stakingsdag is gepland op 14 februari en vindt plaats in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Leden van de AOb uit deze provincies krijgen deze week een stakingsoproep in bus.

Meester Mark

Het programma van de manifestatie in Groningen is bijna rond. Meester Mark, bekend van zijn boek ‘Meester Mark draait door’, komt vertellen hoe hij zelf de werkdruk ervoer. En de in Noord-Nederland bekende Bogerman Bigband treedt op. Hieronder laat leerkracht Marieke Homan alvast de locatie zien.

Updates

Meer informatie over de invulling van de dag volgt onder andere op Facebook en in de digitale nieuwsbrief van de AOb voor het primair onderwijs. Deze belandt als het goed is morgen in de mailbox van AOb-onderwijspersoneel. Ontvang je hem nog niet, schrijf je dan hier in.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht