Kaderlid worden binnen de FNV Lidl kadergroep

Kaderlid worden binnen de FNV Lidl kadergroep

29 dec 2017 - FNV Noord

Kaderlid worden binnen de FNV Lidl kadergroep

FNV Noord, 27 dec 2017

FNV Lidl Kadergroep blijft opzoek naar actieve collega’s

Om binnen de enorme groei van Lidl ook oog te blijven houden voor de omstandigheden van de werknemers, is het heel belangrijk om een actieve kadergroep te hebben. Daarom blijven wij op zoek naar actieve collega’s die zich in willen zetten voor verbeteringen. Heb je interesse en wil je er eens verder over praten dan kan je mailen met de kaderleden van de FNV Lidl kadergroep via lidlkadergroep@gmail.com of mailen met de bestuurder Fatma Bugdayci-Karatas via fatma.bugdayci@fnv.nl.

Als FNV bieden wij jou de kaderopleiding en de mogelijkheid tot verdere scholing en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werk je regelmatig samen met de actieve en leuke collega’s in de FNV Lidl kadergroep. Wil je verder op de hoogte gehouden worden word dan lid van onze Facebook pagina FNV Kadergroep Lidl.

WAT DOET EEN KADERLID?

Kaderlid zijn bij FNV betekent dat je trots bent op het werk wat je doet, maar altijd in gesprek bent met de collega’s op de werkvloer om het werk duurzamer, beter en plezieriger te maken. Dit betekent niet alleen maar aangeven wat er fout gaat, maar ook daadwerkelijk meedenken aan een oplossing voor de problemen op de werkvloer. Er valt namelijk genoeg te verbeteren bij Lidl. Hard werken is geen probleem, maar het moet wel op een gezonden en duurzame manier. Hier zetten de kaderleden van de kadergroep Lidl zich graag voor in. Om kaderwerk goed te kunnen doen worden kaderleden opgeleid en ondersteund door FNV.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht