Tijd voor een goede cao in de zorg !

Tijd voor een goede cao in de zorg !

18 okt 2017 - www.fnvvoorzorg.nl

Tijd voor een goede cao in de zorg !

Slechte roosters, minder vakantiedagen waardoor minder rust van het zware werk, te weinig loon, onbetaalde reistijd in de thuiszorg, een hoog ziekteverzuim en een groot tekort aan collega’s; zomaar een paar van de grote problemen die spelen in de zorg. Problemen die kunnen worden opgelost als er eindelijk weer eens een goede cao komt.

Op 18 april 2018 loopt de huidige cao af. In deze cao zijn alleen maar verslechteringen afgesproken waar wij als FNV dan ook niet voor hebben getekend. Dit moet anders en dit kan anders. Zeker nu ook werkgevers toegeven dat de arbeidsvoorwaarden moeten verbeteren in de VVT. Het is belangrijk om goede afspraken te maken in de nieuwe cao om jouw werkomstandigheden te verbeteren en de zorg weer aantrekkelijk te maken zodat er meer mensen in de zorg willen komen werken.

Goede afspraken komen echter niet zomaar uit de lucht vallen. Als FNV kunnen en willen we dit niet regelen zonder jouw inbreng en die van de collega’s. Daarom roepen we jou op om naar één van de 12 bijeenkomsten (zie onder het aanmeldformulier) in het land te komen en mee te praten over de eisen die we gaan stellen en hoe we met elkaar kunnen zorgen dat jouw werkomstandigheden ook echt gaan verbeteren. 

Bijeenkomsten voor een goede cao

Schrijf je direct in! Ben je geen lid dan ben je uiteraard ook welkom. Leden kunnen hun reiskosten declareren.

maandag 30 oktober 2017
Hanze Plaza
Protonstraat 16
9743 AL Groningen

Volg deze link voor het aanmeldingsformulier en de andere bijeenkomsten op www.fnvvoorzorg.nl

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht