UITNODIGING GROOT FNV VERKIEZINGSDEBAT CHASSÉ THEATER BREDA

Van 13 maart 2019 19:00 tot 13 maart 2019 23:59

UITNODIGING GROOT FNV VERKIEZINGSDEBAT CHASSÉ THEATER BREDA

Claudius Prinsenlaan, 4811 DJ BREDA
Zaal open 19.00 uur. Start van het debat 19.30 uur

Wij pakken het anders aan: niet de kandidaten gaan met elkaar in debat, maar wij gaan in debat met hen.

De Provinciale staten kiezen de 1e kamer en hoe kunnen wij er voor zorgen dat het kabinet Rutte III daar zijn meerderheid verliest!!!

Wij zullen het hebben over: Vast werk en bestaanszekerheid, de AOW op 66 en is de koopkracht echt gestegen in 2019 of draaien ze ons een rad voor de ogen?

Wat gaat de Provincie doen om armoede te bestrijden en om te komen tot een actief arbeidsmarktbeleid voor mensen die kort of langdurig in de bijstand zitten?

Van het gas af!!! Wie gaat dat betalen? De Provincie heeft miljoenen verdiend aan de verkoop van aandelen in het energiebedrijf, komt er een fonds voor de financiële gevolgen van de energietransitie voor de Brabantse huishoudens?

Deze en andere sociaaleconomische onderwerpen zijn belangrijk om bestaanszekerheid, vast werk, betaalbare woonlasten, een veilige woonomgeving, gezonder leven en een samenleving die solidair is met de sociaal zwakkeren een kans te geven.

Het is aan ons, de kiezers om op 20 maart het verschil te maken tussen een harde op de rijken georiënteerde samenleving van het huidige kabinet Rutte III, of een samenleving die solidariteit, kansen voor iedereen en een eerlijk verdeling van de welvaart als uitgangspunt hebben.

Laat je stem horen en zeker niet verloren gaan
KOM 13 maart naar het Chassé Theater Breda

De samenwerkende regionale netwerken van de FNV nodigen u uit en breng gerust uw familie, vrienden en bekenden mee (ook als zij geen lid zijn).

Voor een sociaal en solidair Brabant en Nederland

Deel deze Activiteit