‘Sustainable You’.

‘Sustainable You’.

13 mrt 2018 - FNV Media & Cultuur

‘Sustainable You’.

Bijblijven in een veranderende media-industrie

De media-industrie ontwikkelt zich in hoog tempo. Zorg dat je bijblijft en kom op 13 maart naar het evenement ‘Sustainable You’.

 

Nieuwe VOD platforms die als paddenstoelen uit de grond schieten. Nieuwe technologieën die zich in rap tempo aandienen. Daarnaast voel je een constante druk om zoveel mogelijk mensen te bereiken met unieke en relevante content. De media-industrie is continue in beweging en vraagt om mensen die in staat zijn om mee te bewegen met deze verandering. Hoe zorg je dat je flexibel blijft bij de veranderingen die op ons af komen? Hoe maak je nieuwe technieken eigen? En hoe blijf je up to date als het gaat om de laatste mediatrends? Kom dinsdag 13 maart naar ‘Sustainable You’ – een programma van FNV Media & Cultuur en Hilversum Media Campus over hoe je bijblijft in de veranderende media-industrie.

MELD JE NU METEEN AAN

De media-industrie vraagt veel flexibiliteit van haar medewerkers. Je moet in balans blijven in een dynamische omgeving waar verandering aan de orde van de dag is. Bovendien is het belangrijk dat je tijd vindt om na te denken over je eigen loopbaan.

Sprekers

Op het evenemt ‘Sustainable You’ zijn de volgende sprekers aanwezig:

  • Erik van Heeswijk (CleverLions); richt zich op de ‘Data is de nieuwe grondstof voor de media’, maar wat betekent dit voor jou als mediaprofessional?
  • Eveline Bouman (Talent First); geeft tips op het gebied van Personal Branding. Hoe zorg je dat je als mediaprofessional boven het maaiveld uitsteekt?
  • Marlies Puijk (NEP); vertelt over haar inspirerende carrière bij NEP – van cameravrouw naar HR adviseur.

Tot slot vertelt Isabel Coenen - beleidsadviseur FNV - meer over duurzame participatie. Daarnaast gaat zij in gesprek over hoe jij als werknemer tot je pensioenleeftijd met plezier je werk kunt blijven doen. Wat heb je als werknemer hiervoor nodig? Welke afspraken kunnen gemaakt worden met werkgevers? Ze neemt je mee in een leven lang ontwikkelen en geeft tips over hoe jij met je loopbaan aan de slag kunt.

Laat je inspireren

Ben je werkzaam in de media-industrie en herken je je in bovenstaande uitdagingen? Kom dinsdag 13 maart naar het gratis toegankelijke event ‘Sustainable You’ op het Media Park. Een ochtend vol inspirerende verhalen en praktische tips om mee aan de slag te gaan.

Wat: Sustainable You – Bijblijven in een veranderende media-industrie
Wanneer: Dinsdag 13 maart van 9.00 tot 13.00 (inclusief lunch)
Locatie: Twitterzalen in het Mediacentrum, Mediapark, Joop van den Endeplein 1, 1217 WJ Hilversum
 
AANMELDEN

 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht