Wilfried Claus ons algemeen FNV secretaris?

Wilfried Claus ons algemeen FNV secretaris?

17 sep 2017 - DB

Wilfried Claus ons algemeen FNV secretaris?

Wilfried Claus voorgedragen voor Algemeen Secretaris

 

Het bestuur van het lokaal netwerk Gooi en Vechtstreek heeft Wilfried Claus voorgedragen voor de functie van Algemeen Secretaris FNV. Onze redenen om hem voor te dragen zijn:

· zijn visie en focus op het werken voor onze leden;

· zijn ideeën over het verbinden van kader en werkorganisatie, netwerken en sectoren;

· zijn ruime ervaring met organisatieveranderingen in complexe en internationale organisaties;

· het feit dat hij geen banden of belangen heeft met enige groep of sector binnen de FNV. Voor de post-fusie organisatie van de FNV zien we dit als een groot voordeel.

 

Wilfried schrijft ons: ‘Ik heb er genoeg van om dagelijks in de krant uitspraken te lezen van werkgevers, professoren en bankdirecteuren over de tanende macht van de vakbonden. De FNV is de grootste vereniging van Nederland! Geïnspireerd en gestimuleerd door gesprekken met bestuurders van Lokale Netwerken en sectoren heb ik me kandidaat gesteld voor de functie van Algemeen Secretaris. Ik was dan ook blij met de voordrachten van onder meer FNV Gooi en Vechtstreek, FNV Wijchen en FNV Berkel, IJssel Veluwe. De kracht van de FNV is gebouwd op de lokale netwerken, de verbinding met sectoren en professioneel ondersteund door de werkorganisaties. Na de positieve reactie van de toetsingscommissie ben ik gemotiveerd om samen te bouwen aan een nog sterkere vakbond. Ik kom graag kennis maken.’

Een email sturen naar Wilfried kan naar: wilfried.claus@casema.nl.

Je kunt hem ook op social media volgen op www.facebook.com/wilfried.claus.58 www.linkedin.com/in/wilfriedclaus https://twitter.com/wilfriedclaus of @WilfriedClaus

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht

1 reactie

J. Beltesassar schreef op 13-10-2017

Het emailadres wilfried.claus@casema.nl bestaat niet, want de volgende mededeling komt terug: Diagnostic-Code: smtp; 550 wilfried.claus@casema.nl bestaat niet / does not exist Last-Attempt-Date: Fri, 13 Oct 2017 00:54:25 -0700 (PDT)