Vacature ICT-er

Vacature ICT-er

22 feb 2017 - E.B.

Vacature ICT-er

Weet jij de ICT-draadjes en apparatuur goed en op elkaar aangesloten te houden?

Ondersteuner ICT voor de belastingservice van de FNV

 

De belastingservice FNV is een gratis service van de landelijke FNV voor al haar leden. Op meer dan 500 locaties verzorgen goed opgeleide vrijwilligers jaarlijks duizenden aangiftes en toeslagen. Ook in Hilversum staan vrijwilligers jaarlijks meerdere weken in maart en april klaar om leden van alle bonden te ondersteunen.

 

Om al die werkzaamheden (met laptops) goed te blijven uitvoeren is het belangrijk dat er een collega vrijwilliger is die bij storingen en/of technische problemen snel kan schakelen en zorgt dat de invullers zo min mogelijk hinder ondervinden

 

Omdat onze (gratis) service op steeds meer aandacht mag rekenen zoekt de locatie Hilversum:

 

Ondersteuner ICT

Je bezigheden

In nauwe samenwerking met de coördinator van het invulpunt, onze externe leverancier van alle ICT materialen, zorg jij ervoor dat tijdens de dagdelen dat we via de computers de aangiften van onze leden verzorgen, alles wat met ICT te maken heeft, op elkaar is aangesloten en werkt. Je lost storingen op en door het hele jaar heen beheer, upgrade, past al onze hardware en software aan zodat deze ook tijdens de nazorg bruikbaar is.

Je bagage

Deze zichtbare, faciliterende functie vraagt dat je ervaring hebt met het inrichten, beheren en in werking houden van onze laptops, printers, routers, etc., en beseft dat praktische ervaring op ICT niveau erg belangrijk is. Je hebt een oplossend vermogen en weet ook goed met onze externe partners snel te kunnen overleggen. Je kunt tegen een beetje gezonde werkdruk en ook door het jaar heen ben je beschikbaar voor overleg, training en andere ICT gerelateerde zaken.
Om deze functie goed uit te voeren ben je vanaf maart tot en met april minimaal 10 dagdelen beschikbaar, zowel overdag als ’s avonds en voor de nazorg 1 avond per maand.

Je beloning

Vrijwilligerswerk is deel uitmaken van een bijzondere groep mensen; mensen die zich inzetten voor de samenleving. Je vergroot je netwerk, komt onder de mensen en als je daar open voor staat, ontstaan er langdurige vriendschappen. Je leert wellicht nieuwe vaardigheden en hebt inbreng in het verbeteren van onze service.

Vrijwilliger bij de belastingservice FNV betekent dat je reiskosten vergoed worden, als het nodig is ontvang je diverse trainingen, zorgen wij voor je natje en droogje tijdens de dagdelen dat je aanwezig bent en ben je hartelijk welkom op de jaarlijkse evaluatiebijeenkomst.

Aanmelden en informatie

Meer weten? Evert Bor, coördinator belastingwerkgroep Hilversum, hoort graag van je. Je kunt Evert iedere woensdag- en donderdagavond bellen op 0611774455 tussen 19.00 en 20.00 uur of stuur hem een e-mailbericht: fnv@evertbor.nl.

 

Actief voor de FNV

Dagelijks maken duizenden kaderleden zich vrijwillig sterk voor onze leden. Dat doen ze door te onderhandelen en/of in actie te komen als dat nodig is. Onze kaderleden - zo noemen wij onze vrijwilligerszijn de ogen en oren op de werkvloer, de ambassadeurs die ons zichtbaar en sterk maken. Kortom: de ruggengraat van de vakbond

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht