Spreekuur FNV Werk en inkomen Hilversum tijdelijk op andere locatie

Spreekuur FNV Werk en inkomen Hilversum tijdelijk op andere locatie

23 feb 2017 - HdV

Spreekuur FNV Werk en inkomen Hilversum tijdelijk op andere locatie

 
Beste heer/mevrouw,
 
In Hilversum opent de FNV binnenkort een vakbondshuis. Dit is een plek waar leden elkaar kunnen ontmoeten, informatie kunnen uitwisselen en advies over werk, inkomen en je loopbaan kunnen krijgen. Een plek voor en door leden, waar je zonder afspraak kunt binnenlopen. Het vakbondshuis in Hilversum komt aan de Noorderweg 56-58.
 
Wegens verbouwing vakbondshuis spreekuur tijdelijk op ander adres
Wegens de verbouwing aan de Noorderweg zullen onze spreekuren op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in de periode 27-2 tot en met 24-3 tijdelijk worden gehouden in de Betlehemkerk aan de Loosdrechtseweg 263 te 1215 JV, Hilversum. Het spreekuur op de maandagmiddag komt tijdelijk te vervallen in deze periode. Check altijd even onze website om de meest actuele openingstijden en locatie van onze spreekuren na te gaan.
 
Gastheren/gastvrouwen gezocht!
Zoals gezegd is het vakbondshuis een plek voor en door leden. Het vakbondshuis in Hilversum zal dan ook zoveel mogelijk bemenst worden door actieve leden van de FNV. Wij zijn nog op zoek naar gastheren/gastvrouwen die hun steentje zouden willen bijdragen. Dus grijp deze kans! Ben jij dienstverlenend, goed in het maken van contact met mensen en draag je de FNV een warm hart toe? Dan is het gastheer/-vrouwschap op het vakbondshuis voor de Gooi en Vechtstreek in Hilversum misschien wat voor jou.
 
Als je interesse hebt, neem dan even contact op met Hanneke de Vries (bestuurder dienstverlenend kader) via hanneke.devries@fnv.nl voor meer informatie. Vermeld in de mail dan duidelijk je voor- en achternaam, telefoonnummer en je lidmaatschapsnummer (of als je die niet bij de hand hebt, je volledige adresgegevens).
 
Het vakbondshuis Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek zal uiteraard feestelijk geopend gaan worden. Houd de nieuwsberichten hierover in de gaten.
 
Mocht je nog vragen hebben, neem dan even contact op met ons contactcentrum op werkdagen van 8.30 tot 17.30 via 088  - 368  0 368.
 
Met vriendelijke groet, Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek
 

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht