Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek kaderleden bijeenkomst

Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek kaderleden bijeenkomst

10 nov 2016 - Lokaal FNV bestuurders

Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek kaderleden bijeenkomst

 

 

FNV 10-11-2016

 

 

 

 

 

Best kaderlid,
 
In Hilversum gaat er aan de Noorderweg 56-58 een vakbondshuis komen! Het vakbondshuis moet een plek gaan worden in de regio waar veel vakbondsactiviteiten gaan plaatsvinden, mensen binnen kunnen lopen met hun vragen en waarmee de FNV zichtbaar wordt in de regio.
 
Dat gaat alleen lukken als we met zijn allen het vakbondshuis gaan dragen, bemensen en gebruiken. Daarbij is elkaar kennen en samenwerken onontbeerlijk.  Het is dus de hoogste tijd om nader kennis te maken met elkaar en elkaars kaderwerk. Hierbij nodigen we je  van harte uit voor een kennismakingsbijeenkomst met kaderleden in de regio Gooi- en Vechtstreek op dinsdagavond 29 november. Voor deze bijeenkomst worden de actieve kaderleden in de regio Gooi- en Vechtstreek van de netwerken, spreekuurconsulenten , belastingserviceconsulenten, loopbaanconsulenten, re-integratieconsulenten, UG (inclusief WAO-WIA begeleiders) en senioren uitgenodigd. Tevens zullen we de actieve kaderleden van FNV Kiem in de regio uitnodigen.
 
Omdat de locatie voor het vakbondshuis in Hilversum nog niet klaar is, houden we deze bijeenkomst (mede met het oog op kostenbesparing) in ons FNV-kantoor aan de Varrolaan 100 te Utrecht (Henri Polakzaal). We zijn vanuit de regio Gooi- en Vechtstreek goed met het openbaar vervoer te bereiken en onder ons kantoor is voldoende gratis parkeergelegenheid.  Reiskosten worden uiteraard vergoed.
 
Het wordt vooral een actieve en gezellige avond, waarbij we natuurlijk ook voor een heerlijk buffet zullen zorgen. We starten om 18.00 uur en verwachten rond 21.00 uur de avond af te sluiten.
 
Klik hier om je aan te melden. We zien je heel graag op dinsdagavond 29 november te Utrecht.
 
Met vriendelijke groet,
Osman Elmaci, bestuurder Lokaal
Hanneke de Vries, bestuurder ledenservice-kader/loopbaanadvies
Sulti Keijzer, steunpuntmedewerker belastingservice
Maaike Zorgman, bestuurder Uitkeringsgerechtigden
Eunice Bronswijk, bestuurder senioren

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht