Cafetariamodel Defensie 2016

Cafetariamodel Defensie 2016

30 okt 2016 - JS

Cafetariamodel Defensie 2016

Beste Defensie medewerkers,
 
De laatste week is ingegaan om je aan te melden voor uitbetaling van je woon-werk verkeer vergoeding (Cafetariamodel Defensie 2016) ook voor personen die minder dan 11 kilometer van hun standplaats wonen.
LET OP, personen die nu onder de 11 kilometer an hun werk wonen moeten eerst een verzoek indienen om een account te openen (stap 1) waarna na autorisatie behandeltijd minimaal 2 dagen door DC/HR (personeelszaken).
Het uitbetalingsverzoek kan dan ingediend worden (Stap 2), ben je werkzaam geweest op diverse locatie gedurende deze aanvraag periode ( 1-12- 2015 tot heden) dan per periode deze indienen tot heden.
 
Doe de aanvraag vandaag nog de deur uit schriftelijk of digitaal met je telestick of morgen op je werkstation.
LET OP ... aanvragen die na 9 november 2016 binnen komen worden NIET in behandeling genomen.
De uitbetaling zal in december met het salaris plaats vinden berekend over enkele reis woon - werk kilometers met een vergoeding van € 0,19 cent per kilometer uiteraard zal hier over ook nog belasting geheven worden en de al uitbetaalde vergoeding in mindering worden gebracht.
 
Het advies van DC/HR en de FNV is deze aanvraag te doen ongeacht of je minder dan 11 kilometer van je werk woont en dit dagelijks op en neer rijdt.
 
Kijk op de intranet pagina van DC/HR voor de invul instructies.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht