Haalt ons lokale netwerk de miljoenste handtekening op?

Haalt ons lokale netwerk de miljoenste handtekening op?

26 nov 2015 - fnv

Haalt ons lokale netwerk de miljoenste handtekening op?

Beste kaderlid,

Lokaal FNV heeft zich op veel plekken hard ingezet om handtekeningen voor de Volkspetitie Red de Zorg op te halen. Daarom hebben we in juni een historische tussenstand van ruim 700.000 handtekeningen kunnen presenteren aan staatssecretaris Van Rijn! Op 12 september stonden we met ruim 15.000 mensen in Amsterdam om de petitie eisen kracht bij te zetten. Dit heeft grote indruk gemaakt: Er zal, mede door de inzet van Lokaal FNV-ers door het hele land, 210 miljoen euro minder bezuinigd worden op de verpleeghuizen!

Maar we zijn er nog niet. Daarom vinden op dit moment constructieve gesprekken met staatssecretaris Van Rijn plaats over de eisen van de Volkspetitie. Het zou enorm helpen als we laten zien dat er brede steun is voor de petitie eisen.

Het zijn drukke weken zo net voor het einde van het jaar, dat beseffen we ons maar al te goed. Toch willen we je vragen om in deze laatste weken met ons mee te strijden voor een beter zorg voor iedereen. We roepen daarom op om een ultieme en historische inspanning te doen om één miljoen handtekeningen ophalen! Eén miljoen handtekeningen betekent één miljoen stemmen van mensen die vinden dat het anders moet. We hebben al ruim 850.000 handtekeningen. We willen jou daarom vragen of je wilt meehelpen om de laatste handtekeningen op te halen .

Haalt ons lokale netwerk de miljoenste handtekening op?

Op ons vakbondscentra Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek vind je een aantal petitielijsten. Je kunt hiermee vrienden, familie, buren en collega’s vragen om ook te tekenen. Andere plekken waar veel mensen willen tekenen zijn bijvoorbeeld in de bioscoop, op de markt, bij de voetbalwedstrijd en in de rij bij de supermarkt. Als mensen de Volkspetitie steunen kun je hen direct vragen om een petitielijst mee te nemen en óók handtekeningen op te halen. Je kunt ook een link met de Volkspetitie sturen naar uw contacten via email of Facebook met de oproep deze te tekenen. Meer informatie en ideeën vind je op www.fnvvoorzorg.nl.

De petitielijsten kun je kosteloos opsturen naar het antwoordnummer zoals vermeld op de achterzijde van het formulier. Op 15 december bieden we de Volkspetitie aan in Den Haag.

undefined

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht