Woon het Hoger Beroep bij en/of doe mee aan de lunchpauze actie

Woon het Hoger Beroep bij en/of doe mee aan de lunchpauze actie

15 okt 2015 - js

Woon het Hoger Beroep bij en/of doe mee aan de lunchpauze actie

 
Bekijk de online versie | 12 oktober 2015
 
OPROEP: KOM DONDERDAG 15 OKTOBER NAAR DEN HAAG
Woon het Hoger Beroep bij en/of doe mee aan de lunchpauze actie 

Donderdag 15 oktober dient om 13.30 uur het Hoger Beroep inzake de uitspraak van het Kort Geding tegen de Staat en andere vakcentrales m.b.t. de loondeal van de Overheid en de kleinere vakcentrales.

WOON HET HOGER BEROEP BIJ
Het is van belang dat bij de zitting (kader)leden uit zo veel mogelijk verschillende sectoren aanwezig zijn. Dat is van belang om de rechter te laten zien dat wij echt vinden dat het bekrachtigen van de afspraken tussen Kabinet en de andere vakcentrales in de Pensioenkamer, niet conform de regels van het spel heeft plaatsgevonden. Bovendien geef je met je aanwezigheid onze advocaten een stevig steuntje in de rug.

GROTERE EN KLEINERE ACTIES OP MEERDERE PLAATSEN
Naast het feit dat we de manier waarop de deal tot stand is gekomen aanvechten hebben we ook grote inhoudelijke bezwaren tegen deze deal en de gevolgen daarvan voor 2,8 miljoen mensen die een pensioen hebben, of opbouwen bij het ABP. Tegen die inhoud verzetten we ons, door middel van grotere en kleinere acties. Dat gebeurt ook deze week. Een stevig accent daarvan komt te liggen op donderdag 15 oktober.

NAAST RECHTSZAAK OOK LUNCHPAUZE ACTIE OP 15 OKTOBER IN DEN HAAG
Wij willen 15 oktober naast stevige acties elders in het land, ook een lunchpauze actie organiseren in Den Haag. Dat doen we voorafgaand aan het Hoger Beroep op een plaats in de buurt van de Rechtbank. Wij roepen met name alle leden werkzaam in Den Haag (met een ABP pensioen) om samen met ons de lunchpauze te genieten tussen 11.45 en 12.45 uur. Maar natuurlijk is iedereen die bereid is hiervoor (eerder) naar Den Haag te komen van harte welkom!

Tijdens deze gemeenschappelijke lunchpauze zullen we je nader informeren over wat er speelt en op spectaculaire wijze laten zien wat het effect is van wat wij noemen “De truc van Rutte”. Zodat deelname aan de lunchpauzeactie, net als de andere actie, bijdraagt aan het zichtbaar maken van de maatschappelijke onrust die de ‘loondeal’ veroorzaakt. 

MELD JE AAN
Voor zowel het bijwonen van de Rechtszaak als voor het meedoen aan de lunchpauzeactie is aanmelden noodzakelijk. Het aantal plaatsen in de Rechtszaal is beperkt en daarom willen we weten wie er komen. Voor de lunchpauzeactie is het noodzakelijk dat we weten hoeveel mensen er komen in verband met het bestellen van lunchpakketten. 
Na aanmelden ontvang je later deze week nadere informatie over de exacte locatie van de lunchpauze actie.
Het Hoger Beroep dient bij de Rechtbank in Den Haag, Prins Clauslaan 60.
(Vanwege de bewaking dien je een half uur van tevoren, om 13.00 uur, bij de rechtbank aanwezig te zijn)

AANMELDEN
Meld je hier aan voor het bijwonen van de Rechtszaak en/of de lunchpauzeactie.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht