Volkspetitie Red De Zorg team

Volkspetitie Red De Zorg team

25 mei 2015 - Lokaal FNV Gooi en Vechtstreek (JS)

Volkspetitie Red De Zorg team

Vandaag tijdens het Pinksterfestival heeft u ons Volkspetitie Red De Zorg Team tegen kunnen komen voor tekst en uitleg waarom u zou moeten tekenen.

Van de verijsde 300.000 handtekeningen hebben wij al 200.000 binnen en zijn nu bezig om de laatste 100.000 handtekeningen te verzamelen welke door de vakbonden FNV & CNV op vrijdag 19 juni 2015 aangeboden gaat worden met een duidelijke oproep om de bezuiniging op de zorg te stoppen nu de eerste slachtoffers al zijn gevallen.

TEKEN de Volkspetitie Red De Zorg vandaag nog om het tij te keren in de zorg, of neemt u uw ouders op in uw Eigenhuis als deze niet meer alleen kunnen wonen en een gevaar voor de omgeving zijn geworden maar medisch nog niet hulpbehoevend zijn door bedlegerigheid dus geen opname in een zorg instelling is nu de stelling, en nog veel meer sluitingen van zorginrichtingen zijn het vooruit zicht.

 

Dit zal meer en meer leiden tot gevaarlijke situaties, denk aan gasexplosies in woonwijken, meer dak en thuislozen, val ongevallen thuis waarvan de slachtoffers te laat worden gevonden, enzovoorts.

Het kan en mag niet langer zo doorgaan U maakt het verschil door te teken.

 

Bedankt namens alle hulpbehoevende en hun zorgverleners.

Deel dit artikel

Geef een reactie op dit artikel

Jouw bericht